IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Ivan IVANOVIĆ, poznati novinar i televizijski voditelj: “Kad dođemo do izlaznosti od 70 odsto, mi smo gazde…” (foto, video)

Ivanović je danima apelovao na građane da izađu na izbore i tako sudbinu uzmu u svoje ruke…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 05. 04. 2022… 00: 48… Ivan IVANOVIĆ, poznati novinar i televizijski voditelj: “Kad dođemo do izlaznosti od 70 odsto, mi smo gazde…” (foto, video)

Ivan Ivanović, poznati novinar i televizijski voditelj, oglasio se na Tviteru poslije nedeljnih predsjedničkih, parlamentarnih i lokalnih izbora, osvrnuvši se na broj ljudi koji su iskoristili svoje građansko pravo.

– Hvala svima koji su prihvatili moj apel i da su izašli na ove izbore. Posebno onima koji su dugo čekali- napisao je Ivanović, a onda i dodao:

Čitaj još:   SLAVNI GLUMAC Bruce Willis boluje od neizlječive bolesti: Tužno ga je vidjeti takvog... (foto, video)

Treba da nastavimo u ovom pravcu, to je jedini način da zaista upravljamo državom i kontrolišemo političare. Kada dođemo do izlaznosti od 70 odsto, mi smo gazde. Hvala i srećno- istakao je Ivan Ivanović.

Napomenimo i to, kako je navela posmatračka misija CRTA, izlaznost na nivou Srbije, na parlamentarnim i predsedničkim izborima bila je 59,3 odsto, dok je u Beogradu izbore izašlo 57,3 procenata onih upisanih u birački spisak.

izvor Direktno.rs

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more