IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CRNI NIZ NA PUTEVIMA SRBIJE NE JENJAVA: Nakon tragedije koju je, čudom preživio Rasim Ljajić, je pod 24- časovnim nadzorom ljekara u… (foto, video)

Rasim Ljajić je od jutros stabilno u Kliničkom sentru Niš, gdje je smješten na intenzivnoj njezi…

NIŠ: Srbija, Crna Hronika, vijesti, ponedeljkak 11. 04. 2022… 09: 38… CRNI NIZ NA PUTEVIMA SRBIJE NE JENJAVA: Nakon tragedije koju je, čudom preživio Rasim Ljajić, je pod 24- časovnim nadzorom ljekara u… (foto, video)

Rasim Ljajić bio je u autu koji je probio bankinu i prevrnuo se na krov! Poginuo je njegov blizak saradnik Branko Gogić!

Jedna od poslednjih tragedija na putu dogodila se i lideru SDPS- a i bivšem ministru Rasimu Ljajiću, koji je, prema riječima doktora, čudom preživio. Njegov kolega i saputnik, predsednik IO SDPS i direktor JP „Emisione tehnike“ Branko Gogić poginuo je na licu mjesta.

Stanje predsjednika Socijaldemokratske partije Srbije Rasima Ljajića je stabilno i danas bi u Kliničkom centru Niš, gdje je smješten na intenzivnoj njezi, trebalo da mu bude ponovljena kompletna dijagnostika, izjavio je direktor te zdravstvene ustanove Zoran Perišić.

Čitaj još:   MODERNIZACIJA Vojske Crne Gore: Sklopljen aranžman za nabavku bespilotnih letilica od Slovenije- kupuju šest dronova vrijednih milion eura... (foto, video)

Rasim Ljajić je pod 24- časovnim nadzorom l ekara. Ljajić, koji je povređen u nedelju u saobraćajnoj nesreći na autoputu kod Ražnja, van životne opasnost, svijestan je i komunikativan.

Ima povrede grudnog koša, rebara i glave, precizirao je Perišić. Pošto kompletna dijagnostika bude ponovljena, konzilijum ljekara Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu donjeće odluku o njegovom daljem lečenju.

Još nije saopšteno šta je uzrok sletanja s puta i prevrtanja automobila u kojem su bili Ljajić da predsjednik Izvršnog odbora SDPS Branko Gogić, koji je poginuo na licu mjesta…

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more