IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Model farmerki koji je postao hit ove sezone: Krajnje neobičnog kroja, zaludjele najpoznatije trendseterke… (foto, video)

Farmerke koje je dizajnirao brend Mugler postaju nezaobilazni trend ovog proljeća

1649755835_irinanaslov.jpg
Foto: Profimedia

Muglerove farmerke ubedljivo su na vrhu kad je reč o najpopularnijim modelima- one su udobne, pomalo šire i srednje visokog struka.

Čini se da su totalno uske farmerke postale passe, a da njihov tron zauzima baš ovaj model.

Iako pomalo podsećaju na trend koji je vladao prije dvije decenije, našao se u ormarima najstilizovanijih dama. Teksas pomješan sa crnim dijelom koji prati zadnjicu i butine u pomalo spiralnom obliku, definitivno daju originalni pečat.

Jedna od naših najpoznatijih blogerki, Dunja Jovanić, pozirala je u prošlogodišnjem modelu ovih farmerki koje su osvojile i svetske modne ikone.

Foto: Profimedia

Takođe, Bela Hadid i Irina Šajk, prošetale su ovaj model. Ove pantalone napravljene su od udobnog i rastegljivog materijala, pa osim efektnog estetskog motiva, neće vam smetati da u njima provedete i nekoliko sati.

Čitaj još:   TUGA DO NEBA: Veliki broj ljudi klanjalo dženazu dječaku Ahmedu Saldumu... (foto)

Dok se Dunja Jovanić odlučila da za ove farmerke zbog profesionalnog shooting-a, Irina Šajk odlučila je da ih iskombinuje sa basic komadima iz svog ormara.

Kako ovaj model postaje sve popularniji, možemo očekivati da će se pojaviti razne varijante, boje i oblici.

izvor ŽIVOT PLUS

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more