IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NEMOĆNI NOVAK Đoković: Poražen u svom prvom meču na Mastersu u Monte Carlu… (foto, video)

NOVAK Đoković je u Monte Carlu nastupao na svom drugom ovogodišnjem turniru, no niti taj neće pamtiti po dobrome, nakon što je na premijeri u Dubaiju izgubio u četvrtfinalu, a bolji je tad bio Jiri Vesely u dva seta, u Monte Carlu, kojeg je osvajao 2013. i 2015. godine, trajao je još kraće…

MONTE KARLO: Svijet. Sport, vijesti, utorak 12. 04. 2022… 17: 38… NEMOĆNI NOVAK Đoković: Poražen u svom prvom meču na Mastersu u Monte Carlu… (foto, video)

NOVAK ĐOKOVIĆ poražen je u meču II kola turnira iz Masters 1000 serije u Monte Carlu. Nakon što je u prvom kolu bio slobodan u drugom je vodeći tenisač svijeta za suparnika imao španjolskog predstavnika Alejandra Davidovicha Fokinu koji ga je svladao sa 6: 3, 6: 7(5), 6: 1. Meč je trajao 2 sata i 55 minuta..

U prvom setu je Fokina sjajno startao i odjurio na 4: 1, a set uzeo nakon trećeg breaka kod 5: 3. U drugom je poveo 3: 0, dopustio Đokoviću da vrati izgubljeni servis, odmah u sljedećoj igri zaprijetio s dvije nove break- lopte, a onda iskoristio treću za 4: 2. U igrama u kojima se početni udarac nije pokazivao kao prednost, vodstvo je odmah ispustio u sljedećoj igri, a potom i dopustio Đokoviću da od 2: 4 dođe do 5:4.  

Čitaj još:   PRIJETNJE I UPOZORENJA: "SRBIJA angažovala i PLATILA miševe po dijaspori da ‘NASERU ORIĆU DOĐU GLAVE’” (foto i video)

Rasplet je uslijedio u tie- breaku u kojem je Đoković ponovno hvatao prednost i uhvatio je za konačnih 7: 5 u njemu. Nakon dva sata i devet minuta tenisači su ušli u treći set, a u njemu je puno više pokazao 12 godina mlađi tenisač koji je sa 6: 1 riješio sve u svoju korist za pobjedu karijere.

Bio je ovo treći međusobni ogled Đokovića i Španjolca koji je trenutačno 46. igrač svijeta. U prethodna dva lako je slavio srpski teniser, prepustivši suparnik tri, odnosno četiri gema u meču. U ovom je ostao bez šanse za pobjedu i plasman u treće kolo. 

izvor iBalkan.net / agencije

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more