IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Evroatlantski suverenisti da razbiju Abazovićevu PAPAZJANIJU OD MANJINSKE VLADE

Politikantske igre oko tzv. manjinske vlade i neustavne blokade parlamenta samo su još jednom pokazale u kakvom je stanju crnogorska politička klasa, saopšteno je iz Građanske inicijative 21. maj.

S jedne strane, kako su kazali, imamo diskreditovanu kvazi-ekološku stranku koja pokušava da manipulativno uspostavi izvršnu vlast uz podršku neuvjerljivih suverenista i Vučićevih pitomaca iz SNP-a.

-S druge strane, imamo otrcanu velikosrpsku, proputinovsku i klero-populističku politiku koja je protivustavno privatizovala Parlament dok nariče nad maštarijom poznatom kao narodna izborna volja- navodi se u saopštenju.

Sve to je, kako su kazali, razlog da evroatlanski suverenisti u narednih nekoliko dana raspletu Abazovićevu instruiranu papazjaniju.

-U suprotnom, biće saučesnici u političkoj agoniji koja će ih učiniti dijelom nižerazredne političke klase- navodi se u saopštenju koje potpisuju čelnici GI »21.maj« Miograd Živković, Ljubomir Filipović i Rade Bojović.

Čitaj još:   KREĆE NA PUT: Lider “Crno na bijelo” Dritan Abazović, dajem riječ, neću podleći pritisku, radujem se odlasku u Beograd... (foto)

izvor: standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more