IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PORODIČNA TRAGEDIJA Ex. Fudbalera i Zadrugara Dine DIZDAREVIĆA: Poznat datum dženaze! (foto, video)

EMOTIVNA ISPOVEST nateraće vam SUZE NA OČI!  Bivši zadrugar ostao bez OCA, evo kako je o njemu pričao u Zadruzi!!!

ŽEPČE: BiH, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 18. 04. 2022… 09: 54… PORODIČNA TRAGEDIJA Ex. Fudbalera i Zadrugara Dine DIZDAREVIĆA: Poznat datum dženaze! (foto, video)

Učesniku “Zadruge 5“, i bivšem aktuelnom sportisti fudbaleru Dinu Dizdareviću, preselio je na Ahiret otac.

Dino Dizdarević je u petak izveden iz Bijele kuće, jer se zdravstveno stanje njegovog oca naglo pogoršalo, a u nedelju je Sejad Dizdarević preselio na drugi Svijet.

Dino je uz oca bio sve vrijeme, dok je njegovu sestru i njega, kako je on ispričao u potresnoj ispovesti, majka napustla. Njegov otac Sejad je prije par mjeseci doživeo srčani udar nakon prvo tuče sa Markom Osmakčićem, pa mu je zdravlje već bilo narušeno…

Dženaza Sejada Dizdarevićevog oca Dine odbaviće se 19. aprila u 14: 30, gdje će se okupiti porodica i mnogobrojni prijatelji i rodbina, koji će ga ispratiti na Bolji i drugi svijet.

Podsetimo, Dino je tokom svog boravka u “Zadruzi” govorio o svom ocu i majci u specijalnoj emisiji kod Milana Miloševića.

Moji znaju kakvu sam situaciju imao sa mamom i tatom, jer sam jedini tu bio dok se to dešavalo sa njima. Svaku noć sam trpeo to. Imao sam 18 ili 19 godina kad sam ostao bez majke- rekao je Dino Dizdarević.

Ja sam sve što zaradim slao njima, a kad sam se vratio oni su prodali i vikendicu, pola imanja, moj auto… Ušli su u probleme i kredite, a krili su iza mojih leđa. Ja sam prešao preko toga i majci sam davao pare za lečenje i ona je išla i pokušavala. Najviše me je razočaralo kad se otac razboleo, pokupila je stvari i otišla sa drugim čovekom. Svi smo bili uz nju, bude mesec dana i nas uveri da je dobro, izađe bude 10 dana dobro, pa se sakrije i napije. Ona je pila po ceo dan, ima problem sa alkoholom, ne znam da li se izlačila. Ja nisam u kontaktu, sestre su dobre sa njom. Majka mi je u Banovićima, ona se udala za drugog čovjeka- nastavio je Dino.

Čitaj još:   STANOVNICI ZGROŽENI, OSUDILI SVE: Snimljen još jedan par koji se bez pardona seksao na ulici... (foto, video)

Otac je prodao kuću i dogovorio da živi tamo dok je živ, ja nemam pravo da živim u toj kući. Trebao je biit dogovor da živimo on i ja, ali taj što je kupio kuću nas je prevario. Izganjali smo posle, ali samo je otac dobio pravo da živi tamo. Ne znam da li je majka prestala da pije, nemam kontakt. Iskreno me nije ni zanimalo. Kad mi je najteže bilo, nije me zvala i tražila- nastavio je on.

Da li je tvoja majka bila naslina?- pitao je Milan Milošević.

Jeste, užsno. Ima zabranu prilasku, ocu i kući, već dve godine. On nju nije provocirao, dolazila je i zato je dobila zabranu. Mi kod kuće ležimo, ona je dolazila da lupa na prozore. Nismo znali šta da radimo i na kraju je prijavio policiji. Nikad me nije poslušala, za ne znam koliko godina. Otac nije bio nasilan, restoran je radio i zezao se, pravio pazar, kako bi što više zaradio – odgovoiro je Dino.

izvor iBalkan.net / Pink Zadruga 5

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 5. jul 2018. godine
BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more