IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“Vulin je odlučio, Srbija u Uniji- njet” (video)

Idu praznici- novine su spremne. Danas dijele sličice i farbu za jaja. Od istorijski važnih ličnosti i Car Dušan i Živojin Mišić, i Sveti Sava i Vuk Karadžić. Ima i Zvezde i Partizana. Ali nema Vučića- rekla Jelena Obućina u uvodu “Pregleda dana”…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, Vijesti, četvrtak 21. 04. 2022… 00: 54… “Vulin je odlučio, Srbija u Uniji- njet” (video)

Prošle godine ga je bilo, ove su shvatili da izgrađenim putevima neće stići u istoriju. Odlukom koja lomi svet: Istok ili Zapad- ko će na kojoj strani- videćemo.

Eto mu prilike da vaskrsne. Kada ofarbate jaja i zalepite Teslu, uzmite iz drugih novina krst na kojem piše “oče naš” i čitajte glasno, jer samo vam to može pomoći kod treće naslovne strane. A ona kaže: “Srbiji stižu sankcije, gore nego 90- ih”. Ako ne uvedemo, ako uvedemo- Putinova odmazda- dodala je ona…

Prošle godine ga je bilo, ove su shvatili da izgrađenim putevima neće stići u istoriju. Odlukom koja lomi svet: Istok ili Zapad- ko će na kojoj strani – videćemo. Eto mu prilike da vaskrsne.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 1. jun 2021. godine

Kada ofarbate jaja i zalepite Teslu, uzmite iz drugih novina krst na kojem piše “oče naš” i čitajte glasno, jer samo vam to može pomoći kod treće naslovne strane. A ona kaže: “Srbiji stižu sankcije, gore nego 90- ih”. Ako ne uvedemo, ako uvedemo- Putinova odmazda- dodala je ona.

– Srpski telegraf sugeriše da nam kao izlaz ostaje onaj predsednikov luster ili konopac. Lakše bi nam bilo da nam je kao Njemcima, a njima- piše četvrti tabloid “vlast brani da se kupaju”. Odložite novine, drama još nije dostigla vrhunac, a i idu praznici- ionako niko ništa neće raditi. Mada, Vulin je već odlučio – Srbija u Uniji- njet- zaključila je Obućina.

Čitaj još:   DRUMOVI KRVAVI ZBOG ALKOHOLA I NEISKUSTVA: Za 4 dana poginulo 12 ljudi!!! (foto + video)

izvor Direktno.rs

BRAVO- Gradski prevoz u Njemačkoj skoro pa za džabe… (foto, video)

Njemačka vlada reaguje na rusku invaziju u Ukrajini, koja je Read more

HIT NA MREŽAMA: DIVLJE SVINJE POJELE KOKAIN- SKUPİ NEKI ČVARCI… (foto)

Zanimljiv oglas se prosirio putem društvenih mreža- Neko jako harizmatican Read more