IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HAOS U ZAGREBU: Dojava o dvije bombe, u toku je evakucija u… (foto, video)

Policija je dobila dojavu o dvije bombe u  zagrebačkom Arena Centru, potvrdila je PU zagrebačka…

ZAGREB: Hrvatska, Crna Hronika, Vijesti, petak 22. 04. 2022… 12: 54… HAOS U ZAGREBU: Dojava o dvije bombe, u toku je evakucija u… (foto, video)

U toku je evakuacija Arena Centra.

Mnogi su ispred ulaza u trgovački centar, a mogu se vidjeti i brojni automobili kako izlaze iz garaža…

Na teren su odmah izašli pripadnici Protueksplozijskog odjela PU zagrebačke, a zgrada trgovačkog centra, uključujući i podzemnu garažu, je ispražnjena, dodaju u policiji.

Zbog anonimne dojave o postavljenoj eksplozivnoj napravi u Arena Centru na Laništu policija je iz predostrožnosti evakuirala građane iz trgovačkog centra, potvrdila je PU zagrebačka.

Na teren su odmah izašli pripadnici Protueksplozijskog odjela PU zagrebačke, a zgrada trgovačkog centra, uključujući i podzemnu garažu, je ispražnjena, dodaju u policiji.

Čitaj još:   Otvoreno pismo, Vučiću: Koliko km kanalizacije, da nam gradiš, umjesto da praviš stadione...

Neslužbeno doznajemo kako je policija dobila dojavu o dvije ekslpozivne naprave, a protueksplozivna jedinica MUP- a s psima tragačima ‘češlja’ trgovački centar u potrazi za potencijalnom prijetnjom.

Budući da lagano pada kiša neki su zaklon potražili ispred višenamjenske sportske dvorane Arene odakle, sa sigurne distance, promatraju što se događa ispred trgovačkog centra. Na prkiralištima i prometnicama oko centra su se stvorile gužve nakon što su brojni posjetitelji izašli iz Arene.

izvor agencije

BIHAĆ: Hamdija Abdić Tigar oslobođen optužbi za ubistvo… (foto, video)

Hamdija Abdić Tigar, komandant 502. brigade Armije Republike Bosne i Read more