IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Bivšu predsjednicu Vrhovnog suda Vesnu Medenicu, čuvaju četiri zatvorska policajca, u stabilnoj je zdrastvenom stanju… (foto, video)

Vesna Medenica pokušala da izvrši samoubistvo i dalje je u Kliničkom centru Crne Gore i stabilnog je zdravstvenog stanja…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, Vijesti, petak 22. 04. 2022… 10: 54… Bivšu predsjednicu Vrhovnog suda Vesnu Medenicu, čuvaju četiri zatvorska policajca, u stabilnoj je zdrastvenom stanju… (foto, video)

Vesna Medenica pokušala da izvrši samoubistvo u KC: Staklom ozlijedila vrat. Kako je saopšteno, ona je pod 24- časovnim zdravstvenim monitoringom…

Takođe, prema našim informacijama, Medenicu u KCCG čuvaju četiri službenika ZIKS- a.

Podsjetimo, Medenica je , u Kliničkom centru pokušala da izvrši samoubistvo, tako što je komadom stakla porezala vrat.

Ona je sinoć upućena u Klinički centar nakon što je saslušana u Višem sudu u Podgorici, gdje joj je određen pritvor do 30 dana, zbog sumnje da je počinila krivična djela, kriminalno udruživanje i protivpravni uticaj.

Čitaj još:   DRAMA, ALBANCI PRED ZVEZDIN MEČ Na tribinama: Vrijeđali se međusobno, Srbi uzvratili'' Ubij Šiptara''... (foto i video)

Hapšenje Medenice povezano je sa kriminalnim radnjama s kojima se povezuje njen sin Miloš Medenica (35).

Na listi osumnjičenih za pripadništvo u kriminalnoj organizaciji Miloša Medenice su i Marko Vučinić, Nikola Raičević, Marko Popović, Bojan Popović, Darko Lalović, Petar Milutinović i Radomir Raičević.

izvor Standard.me

PODGORICA: Predstavnici političkih partija podnijeli više krivičnih prijava protiv Zdravka Krivokapića i ministara u njegovoj Vladi… (foto, video)

Predsjednik države Milo Đukanović govoreći da je Crna Gora u prethodnom periodu Read more

Čitaj još:   KRALJICA NARKOMANIJE PRONAĐENA MRTVA: Zvali su je CARICA ANTRAKS! (FOTO)
PODGORICA: Potvrđeni mandati- evo ko su NOVI POSLANICI u Skupštini CRNE GORE… (foto)

Državna izborna komisija (DIK) potvrdila odluku koji je proslijedio Skupštini, Read more