IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Prijetnja masakrom u školi ”Maršal Tito”: Sa Google naloga ”Adolf Hitler”, objavljeno da neonacisti spremaju napad na ulcinjsku školu… (foto)

Načelnik ulcinjske policije kazao da provjeravaju slučaj i da sve drže ”pod kontrolom”…

ULCINJ: Crna Gora, Crna Hronika, Vijesti, nedelja 24. 04. 2022… 13: 54… Prijetnja masakrom u školi ”Maršal Tito”: Sa Google naloga ”Adolf Hitler”, objavljeno da neonacisti spremaju napad na ulcinjsku školu… (foto)

Ulcinjsku policiju juče je podigla na noge anonimna prijetnja da se u Osnovnoj školi “Maršal Tito” sprema masakr.

Prema saznanjima “Vijesti”, Europol je obavijestio kolege iz Crne Gore da je prijetnja objavljena na Internetu.

Prema nezvaničnim informacijama, međunarodne bezbjednosne službe juče nijesu imale podatke o identitetu osoba koja je objavila prijetnje, a načelnik ulcinjske policije Arben Tagani kazao je da slučaj provjeravaju i da sve drže “pod kontrolom”.

S obzirom na to da je bio neradni dan za đake, u školi je juče bilo svega nekoliko zaposlenih koji su napustili zgradu nakon što ih je policija obavijestila o prijetnji.

Direktorica škole Medina Čoba posredstvom interne Vajber grupe je obavijestila kolege da je Interpol posalo informaciju o tome da neko priprema masakr.

Čitaj još:   "METAK U POTILJAK I TEBI I TVOJOJ...": Stravične PRIJETNJE Marinki Tepić nakon poruke o Vučiću i Brnabić...

”Da će neko ući sa vatrenim oružjem, napraviti masakr nad djecom, itd… Komandiri iz policije Bara i Ulcinja bili su tu do sada, provjerili smo sve, patrole kruže…”, napisala je Čoba.

Ona je pozvala na opreznost i da se policiji odmah prijave sva eventualno sumnjiva i nepoznata lica.

Tagani je istakao da nema mjesta panici.

”Naravno, povjeravamo sve i držimo sve pod kontrolom. Veoma je važno da ljudi ne paniče i da znaju da mi dobro i profesionalno radimo”, kazao je on “Vijestima”.

Prema nezvaničnim saznanjima, prijetnje su stigle sa Google naloga “Adolf Hitler” na jedan blog servis, na kojem se navodno okupljaju neonacisti koji su pozvani da u ulcinjskoj školi izvrše masovna ubistva iz vatrenog oružja.

izvor Standard.me

Hod po žici posljednjeg apostola… (foto)

U susret ovim tektonskim promjenama, na Balkanu se stvari komplikuju. Read more

PROGNOZA KOJOJ SE NISMO NADALI: Objavljena vremenska procjena za naredne dvije nedelje… (foto)

Federalni hidrometeorološki zavod objavio je izglede vremena za period od Read more