IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dragiša Janjušević, politički analitičar:”Prilično gomazna vlada, vidjećemo kako će se ponašati pojedini ministri” (foto, video)

Da je buduća vlada formirana po partijskom – već viđenom modelu smatra i politički analitičar Dragiša Janjušević. Janjušević je za Televiziju Crne Gore ocjenjuje da će biti interesantno vidjeti kako će se u novoj, kako kaže, prilično glomaznoj Vladi, ponašati pojedini ministri…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, Vijesti, ponedeljak 25. 04. 2022… 19: 34… Dragiša Janjušević, politički analitičar:”Prilično gomazna vlada, vidjećemo kako će se ponašati pojedini ministri” (foto)

Kaže da je sada jako nezahvalno bilo šta reći, jer se Crna Gora nalazi u, ne samo političkoj, već i velikoj ekonomskoj krizi.

“I velika je upitnost u onim segmentima kako će se ponašati ministartsva, odnosno ministri koji se prvi put susreću sa tom problematikom, kako u svom dosadašnjem radnom iskustvu, kako zbog svog obrazovnog profila koji se ne podudara sa resorima i ono što se može vidjeti je da je to jedna glomazna Vlada”, naveo je Janjušević za TVCG.

Čitaj još:   JEZIVI SNIMCI: Putnički avion sa 99 putnika srušio u naseljenom mjestu u blizini aerodroma... (foto i video)

Pored toga, upitno je i kakva će i kolika moć biti DPS- a… 

Dževdet Pepić, građanski aktivista i istoričar kaže da je priča da ta partija neće imati uticaja – priča za naivne.

Kakvo je stvarno stanje na crnogorskoj političkoj sceni pokazaće nam i predstojeći lokalni izbori. Dobro bi bilo, kažu sagovornici TVCG da građani ovoga puta pokažu da nijesu najvijači već birači.

izvor Kodex.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more