IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KATOLIČKI MONAH IZ HERCEGOVINE RAZBJESNIO MNOGE nakon izjava o razornom zemljotresu- ODAVNO NISAM OVAKO UŽIVAO…

Kaluđer Radoš je poznat po svojim izjavama i snimkama koje objavljuje na YouTubeu.

Snažan zemljotres koji je sinoć pogodio Stolac, osjetio se širom Bosne i Hercegovine, Jadrana, u većini Hrvatske, Crne Gore i Albanije, kao i u dijelovima Italije. Međutim, katolički kaluđer iz Čapljine u BiH na svom Facebooku je napisao da “odavno nije ovako uživao”.

“Kakav potres? Odavno nisam ovako uživao jer, upravo sam izmolio: Isus je uz mene. Još podrhtava… Mislim da je iznad 6 stepeni. Slava Bogu Svesilnom!”, napisao je na Facebooku fratar Bože Radoš.

U komentaru ispod je dodao je i: “Uživam kad Bog pokazuje čovjeku kako je manji od makovog zrna ukoliko nije Njegov. U čemu je vaš problem?! Vas koji mi ne bi dopustili da uživam?”

Kaluđer Radoš je poznat po svojim izjavama i snimkama koje objavljuje na YouTubeu. U jednom se žestoko protivio Istanbulskoj konvenciji, dok se u onom iz 2018. obrušio na teoriju evolucije. Tada je rekao da postoje dvije vrste ljudi”, oni koji vjeruju u Boga i oni koji vjeruju u –  “životinjska carstva”.

Čitaj još:   DEJAN i DALILA potpisali papire za razvod braka: Bilo pred kamerama i milionskim auditorijumom... (foto, video)

“Svako zna da voda čisti i da sebi ne sadržava nikakve viruse, ni obična, a kamoli blagoslovljena. Ali demonu smeta blagoslovljena voda jer ona je moćno sredstvo protiv demona i njegovih moći, pa i protiv moći korona virusa”, uvjeren je fratar.

“Vele da trebamo rukavice da stavimo na ruke svešteniku kako bi pričešćivao, kako bi ismijavali i sveštenika i posvećene svešteničke ruke i Boga i sve one svetinje koje su vrijedile sve do danas. Danas u crkvi imamo biskupe i sveštenike koje su duše đavolu dali i rade za njega, a đavo ih obilato nagrađuje položajima, moći, imanjem…”, govorio je.

izvor: SB

BRAVO- Gradski prevoz u Njemačkoj skoro pa za džabe… (foto, video)

Njemačka vlada reaguje na rusku invaziju u Ukrajini, koja je Read more

HIT NA MREŽAMA: DIVLJE SVINJE POJELE KOKAIN- SKUPİ NEKI ČVARCI… (foto)

Zanimljiv oglas se prosirio putem društvenih mreža- Neko jako harizmatican Read more