IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PARIZ: Policija pucala u automobil koji je jurio prema njima, ubijene dvije osobe… (foto, video)

Francuski mediji, pozivajući na policijske izvore, željeli su prekontrolisati vozilo koje je stajalo na suprotnoj strani mosta Neuf, u blizini muzeja Louvre…

PARIZ: Svijet, Crna Hronika, Vijesti, ponedeljak 25. 04. 2022… 10: 34… PARIZ: Policija pucala u automobil koji je jurio prema njima, ubijene dvije osobe… (foto, video)

POLICIJA je u središtu Pariza pucala na automobil koji je jurio prema njima te se nije htio zaustaviti na kontrolnoj točki na Pont Neufu.

Incident se dogodio kratko nakon ponoći, tek nekoliko sati nakon što je francuski predsjednik Emmanuel Macron u drugom krugu izbora pobijedio desnu kandidatkinju Marine Le Pen. Kako javljaju izvori AFP– a, policajci su usmrtili dvije osobe iz automobila.

Dvije osobe su poginule, a jedna je povrijeđena u vatri koju je policija u Parizu, glavnom gradu Francuske, otvorila na vozilo čiji se vozač oglušio na naredbu na zaustavljanje.

Čitaj još:   BEOGRAD ETO GA SAD Milorad Ulemek Legija i JSO oslobođeni optužbi za pobunu...

Francuski mediji, pozivajući na policijske izvore, željeli su prekontrolisati vozilo koje je stajalo na suprotnoj strani mosta Neuf, u blizini muzeja Louvre.

Tada je vozač vozilo vozio prema policiji. Policija ga je pozvala da se zaustavi, a nakon što se oglušio na naredbu, otvorili su vatru. Poginuli su vozač i suvozač, a povrijeđena je osoba koja se nalazila na zadnjem sjedištu.

Pokrenuta je istraga, a zvanično saopćenje još nije upućeno…

izvor agencije

VIC DANA: Đetići u BUDVI na jutarnjem piću… (foto)

Vaso, čoče, evo VELIČASNOG, sklanjaj taj konjak da ga ne Read more