IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Popovi Crkve Srbije pokušali izazvati incident na Cetinju a danas Kovačević prijeti: Ako ih nadležni ne otkriju uradićemo to sami…

Podsjetimo, juče su popovi Crkve Srbije pokušali izazvati incident na Cetinju

Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević otvoreno je zaprijetio da će “ukoliko nadležni organi ne otkriju ko je kamenovao autobus sa našom djecom i privedu ga pravdi, Nikšićani to uraditi sami”.

“Vidimo da su razne kriminalne grupe spaljivale ljude na Lovćenu. Ali to nije razlog za bilo kakvu reakciju. Zato autobus sa djecom iz Nikšića neki građani Cetinja kamenuju jer su igrali pred Cetinjskim manastirom kolo i pjevali da se srpski rod veseli…

Nisu dakle nikoga vrijeđali već pozivali rod, kom vjerovatno pripadaju da se veseli. Ne mogu da vjerujem da je taj prostor toliko fašiziran i kontaminiran da brani pravo na samo postojanje i prisustvo drugom i drugačijem. Pozivam nadležne organe da otkriju ko je kamenovao autobus sa našom djecom i da ga privedu pravdi. U suprotnom to će uraditi Nikšićani sami”, napisao je Kovačević na svom Facebook profilu.

Čitaj još:   Mile DODIK ZAHVALAN PUTINU: Zamolio sam ga kada bude ravnao ovaj svijet da pripazi na nas... (foto, video)

Podsjetimo, juče su popovi Crkve Srbije pokušali izazvati incident na Cetinju.

U Vladičinoj bašti, ispred Cetinjskoga manastira poveli su srpsko kolo i pjevali srpske pjesme ne bi li isprovocirali građane Cetinja. Zahvaljujući prisebnosti Cetinjana koji nijesu nasjeli na provokacije spriječen je veći incident kada je grupa revoltiranih mladića upozorila popove da to ne rade, nakon čega su se oni povukli.

Poslije ovoga događaja u policiji je prijavljeno da je jedan od autobusa s kojima su učesnici “srpskog kola” došli na Cetinje, kamenovan prilikom izlaska iz grada.

izvor: aktuelno.me

ŠOK U NOVOM PAZARU: Pojavila se navodno treća supruga MUFTIJE Zukorlića- BELKISA Crnovršanin…

Srbijanski tabloidi objavili su tvrdnje da je potpredsjednik Skupštine Srbije, Read more

BIHAĆ: Hamdija Abdić Tigar oslobođen optužbi za ubistvo… (foto, video)

Hamdija Abdić Tigar, komandant 502. brigade Armije Republike Bosne i Read more

ŠOK U NOVOM PAZARU: Pojavila se navodno treća supruga MUFTIJE Zukorlića…

Srbijanski tabloidi objavili su tvrdnje da je potpredsjednik Skupštine Srbije, Read more