IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NAPADI na Konstraktu ne prestaju:- Da li će biti izbačena Srbija sa Evrovizije? Pjevačica otkrila i kako je dobila nadimak KONSTRAKTA (foto, video)

Ispala prava frka na društvenim mrežama zbog Konstraktine uskršnje fotografije, sada još jedan detalj oko kojeg je prozivaju pokazuje koliko su komentari neumesni i skroz bez smisla…

BEOGRAD: Svijet, Crna Hronika, Vijesti, utorak 26. 04. 2022… 12: 34… NAPADI na Konstraktu ne prestaju:- Da li će biti izbačena Srbija sa Evrovizije? Pjevačica otkrila i kako je dobila nadimak KONSTRAKTA (foto, video)

Zbog ovakvog povezivanja stvari nastala je ozbiljna pometnja na Tviteru, a sada se priča i o liku žene koja je oslikana na jajetu koji se nalazi na “spornom stolu”.

“Da li ti je to jaje Putin poslao”, neki su od komentara na Tviteru, očigledno aludirajući da je u pitanju ruska kraljice.

Međutim, na uskršnjem jajetu koje se nalazi s Konstraktine lijeve strane naslikana je kraljica Elizabeta od Austrije, kraljica Francuske. Tako da je cijela scenografija nema baš nikakve veze sa Rusijom, niti sa njenom aktuelnom invazijom na Ukrajinu. 

“Racionalno i emotivno u jednom”- Pjevačica otkrila kako je dobila nadimak KONSTRAKTA…

Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, nastupila je posljednja u finalnoj večeri “Pjesme za Evroviziju 22”, a već prvim nastupom u polufinalu postala je favorit za odlazak u Torino u maju, kao predstavnik Srbije, na kraju i odnijela pobjedu!

Čitaj još:   VRI U CRNOJ GORI: Prosrpski DF najavio odlazak Zdravka Krivokapića, žestoke kritike na račun DRITANA i URA- e… (foto)

Od tog trenutka interesovanje za nju je skočilo nevjerovatnom brzinom, a skoro dva mjeseca kasnije pjevačica priznaje da se na veliku medijsku pažnju i dalje navikava.

Nakon što je “oduvala” na predevrovizijskim nastupima širom Evrope, Konstraktu je zadesio zdravstveni problem zbog kojeg je otkazala jedan od njih, ali se sada oporavila i u emisiji “Prvi red” otkrila još nepoznatih detalja o sebi.

Ono što je publiku od njenog pojavljivanja i te kako interesovalo je – kako je nastao nadimak Konstrakta?

Pričalo se da je za njega zaslužan njen profesor istorije umjetnosti koji je često upotrebljavao termin “konstruktor”, a evo šta ona kaže:

“Dosta se izvitopere te priče, iz medija u medij dobiju neki svoj život. Znam o čemu pričaš, negdje sam to izjavila. Sam nadimak Konstrakta je meni u tom trenutku djelovao kao nešto što bi tačno opisivalo način na koji ja radim. Racionalno i emotivno u jednom, da, više ni sama ne znam šta sam izjavljivala. Uvijek je sve racionalno i emotivno”, objasnila je.

Čitaj još:   Donald Tramp je za SAD broj zaraženih korona virusom nazvao 'čašću'...(foto)

izvor Kolektiv.me

Hod po žici posljednjeg apostola… (foto)

U susret ovim tektonskim promjenama, na Balkanu se stvari komplikuju. Read more

PROGNOZA KOJOJ SE NISMO NADALI: Objavljena vremenska procjena za naredne dvije nedelje… (foto)

Federalni hidrometeorološki zavod objavio je izglede vremena za period od Read more

VIC DANA: UŽAS- Pitali Zokija Milanovića koji mu je najdraži ŠPORT, pa on sve pojasnio… (foto)

VOLIM London, kišu i još ponešto... ZAGREB: Svijet, Zanimljivosti, Sport, Read more