IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DOJAVA O BOMBI U KABINETU MILA ĐUKANOVIĆA: Evakuisana zgrada predsjedništva, policija na licu mjesta…

Dojava o postavljenoj bombi stigla je i na adresu kabineta predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića. Evakuisana je zgrada predsjednika Crne Gore.

Ranije danas, predsjednik Crne Gore Milo Đukanović pozvao je nadležne državne organe da hitno reaguju povodom najnovijih dojava o podmetanju eksplozivnih naprava u obrazovnim i drugim ustanovama.

 

“Bezbjednost djece, kao najranjivije kategorije društva, i svih građana, mora biti apsolutni prioritet države i svakog pojedinca. Ne smijemo dozvoliti da najvažniji proces jednog društva kakvo je obrazovanje, već suočen sa problemima u funkcionisanju i udarom pandemije, trpi zbog onih koji namjeravaju izazivati vanredne situacije i destabilizovati državu uoči izbora nove vlade, na pragu turističke sezone. Zbog toga još jednom pozivam na hitno postupanje u rasvjetljavanju ovih nemilih situacija i pronalaska nalogodavaca, organizatora i izvršilaca ovih nedjela”, naveo je Đukanović na Tviteru.

Čitaj još:   MILO Đukanović: Ponosan sam što je Crna Gora važan faktor mira i... (foto)

Podsjećamo, škole i pojedine opštine širom Crne Gore dobile su danas mail prijeteće sadržine: “Na teritoriji škole podmetnuto mnogo bombi. Uvijek smo sanjali o osveti. Mi ćemo se osvetiti. Doći ćemo u školu. Sve ćemo pobiti. Niko neće ostati živ. Cio grad će krvariti”.

izvor: agencije

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more