IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILO Đukanović: Nadležni da hitno reaguju povodom dojava o bombama, bezbjednost djece apsolutni prioritet… (foto)

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović pozvao je nadležne državne organe da hitno reaguju povodom najnovijih dojava o podmetanju eksplozivnih naprava u obrazovnim i drugim ustanovama...

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, srijeda 27. 04. 2022… 10: 34… MILO Đukanović: Nadležni da hitno reaguju povodom dojava o bombama, bezbjednost djece apsolutni prioritet… (foto)

Kako je istakao, bezbjednost djece, kao najranjivije kategorije društva, i svih građana, mora biti apsolutni prioritet države i svakog pojedinca.

“Ne smijemo dozvoliti da najvažniji proces jednog društva kakvo je obrazovanje, već suočen sa problemima u funkcionisanju i udarom pandemije, trpi zbog onih koji namjeravaju izazivati vanredne situacije i destabilizovati državu uoči izbora nove vlade, na pragu turističke sezone.

Čitaj još:   MILO Đukanović: Nije riječ o Davidu, nego BRATU ABAZU, slugi VELIKOSRPSKOM koji je zarobljenik teških zabluda... (foto, video)

Zbog toga još jednom pozivam na hitno postupanje u rasvjetljavanju ovih nemilih situacija i pronalaska nalogodavaca, organizatora i izvršilaca ovih nedjela”, naveo je Đukanović na Tviteru.

izvor Standard.me

Čitaj još:   MILO Đukanović priređuje SJUTRA prijem za CRNOGORSKE LAVICE u vili “Gorica”...
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more