IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAMA ZA DOBRO JUTRO: U Sabor donio vrećicu s bijelim prahom- ‘Ovo sam pronašao na Pantovčaku, unutra je ono što mislite da je'… (foto, video) 

Hrvoje Zekanović (Nezavisni), je iznio teške optužbe na račun predsjednika Hrvatske ZORANA Milanovića

ZAGREB: Hrvatska, Crna Hronika, četvrtak, 28. 04. 2022… 09 38… DRAMA ZA DOBRO JUTRO: U Sabor donio vrećicu s bijelim prahom- ‘Ovo sam pronašao na Pantovčaku, unutra je ono što mislite da je'… (foto, video) 

Na samom početku 63. sjednice Hrvatskog Sabora odmah burno. Saborski zastupnik Hrvoje Zekanović (Nezavisni) prvi je došao do govornice i krenuo:

“Evo nekih simptoma prema kojima može prepoznati ovisnika o kokainu: često šmrcanje, hiperaktivnost, bezrazložna euforija, proširene zjenice. Narkoman navučen na koku zadržava lucidnost, i razvijen smisao za prevaru i laž svake vrste”, izjavio je Zekanović na samom početku. 

Nakon toga izvadio je vrećicu u kojoj je bio bijeli prah. 

“Jučer sam šetao po Pantovčaku, sasvim slučajno, i tamo pronašao ovo. Unutra je upravo ono što vi mislite da je”, rekao je Zekanović i počeo mahati vrećicom. 

Zatim je pozvao ministra Davora Božinovića i službu za borbu protiv zlouporabe narkotika da se “pozabave ovim i naprave izvide na Pantovčaku”.

Nakon performansa s vrećicom praha koju je stavio na govornicu, Zekanović je nastavio s jednom drugom pričom.

“O momku koji se zove Zoran i koji je odrastao u betonskom neboderu na 15. katu u Novom Zagrebu. Često u svojoj dnevnoj sobi raspalio je ‘Heroj ulice, zalijepio nosić na prozorsko staklo i gledao što rade njegovi vršnjaci. Ali on nije napravio domaći uradak pa ga mama i tata nisu pustili na ulicu. No kad je prošlo to razdoblje, on se dočepao maturalnog plesa. Tamo je pušio travu, što je nekoliko puta slavodobitno priznao medijima. Taj gospodin je zatim ušao u politiku i čak postao predsjednikom Socijaldemokratske partije. Postao je i predsjednik Vlade naše države, a nažalost i predsjednik države. To je lik koji danas, u situaciji kad jedna Finska, jedna Švedska, itekako strahuje za svoju egzistenciju, on prijeti Finskoj suludim idejama, rekao je Zekanović.

Čitaj još:   NANA FATA: Neka Mi Očiste Avliju I Nose Objekat Da Je Ja Ne Bih Sad Minirala (video)

Rekao je kako Milanović nije jedini koji se drogira, već je Zekanović i optužio predsjednika da je na strani ruskog predsjednika Vladimira Putina. Optužio je i druge političare koji ga podržavaju.

“Predsjednika države podržavaju i drugovi iz Mosta. Kolega Raspudić koji ga je a eto sam nekada nazivao novim Tuđmanom, kaže da je dobra ideja da blokira ulazak Finske u NATO savez.” 

Nakon toga je pozvao kolege iz SDP-a, kolege iz Možemo iz zeleno-crvenog bloka, da kažu mišljenje o Milanoviću.

Za kraj je još jednom poručio da “neka se ispita njegov navod”, aludirajući na prah te da se “parlamentarne stranke očituju pa makar o Milanovićevim psovkama koje smo čuli na televiziji.”

Čitaj još:   EVO ŠTO KAŽU Cetinjani o ustoličenju Joanikija... (foto i video)

izvor RTL.hr

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more