IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Pojačano obezbjeđenje Parlamenta na Cetinju… (foto, video)

Unutar i u neposrednoj blizini zgrade nalaze se službenici policije koji će tokom sjednice obezbijediti sigurnost poslanika i svih pristunih…

CETINJE: Crna Gora, Crna Hronika, četvrtak, 28. 04. 2022… 10: 38… Pojačano obezbjeđenje Parlamenta na Cetinju… (foto, video)

Ispred zgrade Parlamenta na Cetinju, gdje će u 12 časova početi prvo proljećno zasijedanje Skupštine Crne Gore, prisutan je veliki broj pripadnika Uprave policije koji objezbjeđuju sami objekat ali i okolne zgrade.

I na putu od Podgorice do Cetinje primijećene su pojačane aktivnosti i veliki broj patrola…

Kako se saznaj, policija je izvršila i duplu kontradiverzionu kontrolu zgrade cetinjskog Parlamenta, jednom tokom noći i drugi put jutros, a sve zbog velikog broja lažnih dojava i prijetnji eksplozivnim napravama u različitim objektima tokom aprila mjeseca.

Prema informacijama Standarda, na ulazu zgrade postavljeni su i uređaji za kontradiverzionu kontrolu.

Unutar i u neposrednoj blizini zgrade nalaze se službenici policije koji će tokom sjednice obezbijediti sigurnost poslanika i svih pristunih.

Sudeći prema podacima kojima Standard raspolaže, da se pretpostaviti da su učestale lažne dojave o postavljenim bombama u školama i drugim objektima širom Crne Gore, bile uvod u današnje održavanje sjednice crnogorskog Parlamenta.

Čitaj još:   Palata Topkapi 400 godina je bila rezidencija sultana i vladara ponovo otvorena za posjete... (foto i video)

To iz razloga što je Prvo redovno zasijedanje Skupštine Crne Gore u 2022. godini zakazano na neuobičajen način inicijativom 46 poslanika, zbog čega je postojalo veliko nezadovoljstvo određenih struktura. Sve to bio je razlog da Uprava policije pojača kontrole.

Ipak, što se tiče bezbjednosti, saznajemo, sjednica se može odvijati nesmetano.

Podsjetimo, sjednicu je sazvalo 46 poslanika političkih partija koje su pružile podršku za formiranje manjinske vlade mandatara Dritana Abazovića, a među kojima su Građanski pokret URA, Socijalistička narodna partija, Socijaldemokratska partija, Bošnjačka stranka, Albanska lista i CIVIS, kao i Demokratska partija socijalista.

izvor Standard.me

SKANDAL: Fotka, zbog koje su „pravoslavci“ opleli po Jeleni Đoković… (foto, video)

Nekim ljudima treba ukinuti internet... BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, Read more

ŠOK U NOVOM PAZARU: Pojavila se navodno treća supruga MUFTIJE Zukorlića- BELKISA Crnovršanin…

Srbijanski tabloidi objavili su tvrdnje da je potpredsjednik Skupštine Srbije, Read more