IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 30. april 2022. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovnu prija samoća, Biku treba bolja komunikacija, Blizance nervira komšiluk, Rak se zaljubljuje u Lava, Djevici trenuto škripe finansije, Vaga povređena, Škorpija posvećena, Strijelcu i Ribama stiže novac, Jarac dijeli dobit sa ortacima, a Vodolija puna entuzijazma. Ovo je dnevni horoskop za 30. april 2022. godine.

OVAN
Posao: Niste zadovoljni razvojem događaja na poslovnom planu. Smatrate da zaslužujete bolji posao i razmišljate o tome kako da ga pronađete.
Ljubav: Partner pokušava da vas odobrovolji sitnom pažnjom ili poklonom. Smatrate da je njegov potez neadekvatan i doprinosi zahlađenju odnosa.
Zdravlje: Provjerite krvnu sliku.

BIK
Posao: Završavate važan poslovni projekat, što vas čini zadovoljnim. Javno priznanje vas inspiriše da započnete nešto novo. Dobra zarada na pomolu!
Ljubav: Nekome polazi za rukom da na velika vrata uđe u vaše srce i u vašu dušu. Očekujte nezaboravne trenutke ovih dana.
Zdravlje: Dobro se osjećate.

BLIZANCI
Posao: Nalazite se u situaciji kada je taktičnost potrebnija nego ikad. Budite uporni i odmjereni, jer ćete samo tako ostvariti zadovoljavajuće rezultate.
Ljubav: Puno lijepih trenutaka naći ćete u zagrljaju voljene osobe. Život je lijep, pa zato treba maksimalno uživati u svakom trenutku.
Zdravlje: Odlično.

RAK
Posao: Ne možete da se požalite ni na posao, ni na zaradu. Sve se odvija na zadovoljavajući način. Ukoliko iskrsnu problemi, krivac je brzopletost.
Ljubav: Inertni ste i nedovoljno aktivni. Morate da se pokrenete da biste imali ljubavni život kakav zaslužujete. Okolnosti su na vašoj strani.
Zdravlje: Hronične tegobe.

LAV
Posao: Rukovođeni sopstvenim iskustvom, ostvarujete samo djelimičan uspjeh. Kreativna mašta pomaže vam da postignete zavidne rezultate.
Ljubav: Uživate u zagrljaju voljene osobe. Pokušajte da manje pričate, a da više radite, jer u protivnom možete pokvariti lijep emotivni period u kom se trenutno nalazite.
Zdravlje: Dobro se osjećate.

Čitaj još:   DALIBORKA Uljarević: DRITAN Abazović, svjesno potkopava poziciju JAKOVA Milatovića, dodatno urušava međunarodni ugled CRNE GORE... (foto)

DJEVICA
Posao: Niste zadovoljni poslom ili načinom na koji ga obavljate. Mislite da možete više i bolje. Saradnici čine sve da pokažu suprotno. Nervirate se.
Ljubav: Ukoliko niste u vezi, neće vam puno smetati samoća, jer ste zadovoljni sami sobom. Ali, ukoliko jeste, nemojte pokvariti lijepe trenutke nebitnim sitnicama.
Zdravlje: Počnite da se bavite sportom.

VAGA
Posao: Povoljne okolnosti utiču na dovršavanje ranije započetih stvari. Postoji šansa da dobijete javno priznanje za trud.
Ljubav: Neko vas iznenada dovodi pred novo emotivno iskušenje. Prepuštite se svojim osjećanjima. Pratite unutrašnji ritam i postupite onako kao što smatrate da je najbolje.
Zdravlje: Važno je da se opuštite.

ŠKORPIJA
Posao: Konflikt sa saradnicima više je nego stimulativan. Vidjećete da se rizik isplatio. Postižete sve što ste zamislili, čak i više od toga.
Ljubav: Partner vam sprema prijatno iznenađenje, a i vi njemu. Predstoji vam mnogo lijepih trenutaka i radosti u narednih par dana.
Zdravlje: Dobro se osjećate.

STRIJELAC
Posao: Pokušavate da udovoljite svojim saradnicima i da završite planirane obaveze, ali nemate dovoljno koncentracije. Suviše ste zaokupljeni potrebom da sve izgleda perfektno, kao i da svi oko vas budu zadovoljni.
Ljubav: Pretjerujete u svojim očekivanjima pred voljenom osobom. Neko ne želi da vam detaljnije objašnjava svoje postupke ili da vam polaže sve svoje račune.
Zdravlje: Problemi sa grlom.

JARAC
Posao: Većinu radnih obaveza možete da završavate na rutinski način. Nema potrebe da se raspravljate sa neistomišljenicima.
Ljubav: Ukoliko vam se čini da nailazite na hladan emotivni prijem u nečijem društvu, razmislite o svojim postupcima kao potencijalnim manama. Moguće je da ste negde pogriješili u procjeni.
Zdravlje: Uzimajte vitamine.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 12. oktobar 2021. godine...

VODOLIJA
Posao: Završavate gomilu sitnih poslova koji su vas opterećivali. Sposobnost da prenesete drugima znanje trenutno je naglašen, pa shodno tome i funkcionišite.
Ljubav: Potrebno je da se iskristališu pozitivne emocije u ljubavnom odnosu kako biste ostvarili sve ono što priželjkujete.
Zdravlje: Dobro se osjećate.

RIBE
Posao: Nestrpljivi ste u želji da krenete u nove poduhvate. Iako trenutno savladavate finansijsku krizu, shvatate da vam je neophodan bolje plaćen posao.
Ljubav: Potrebno vam je malo topline. Odnosi sa partnerom trenutno su zahladnjeli. Ljubomora i želja da špijunirate partnera nikuda ne vode.
Zdravlje: Moguća alergija.

http://ibalkan.net

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Dnevni horoskop za subotu 21. juli 2018.

Prvi dan vikenda protiče prividno mirno, obratite pažnju na svoje Read more

Dnevni horoskop za subotu 28.07.2018…

Vaš vladar Merkur pokazuje svoju ratničku narav te vam omogućava Read more