IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI BEOGRAD BLOKIRAN, očevici u šoku: Vlasnik kafića pogođen sa dva metka u glavu, ubica pobjegao na trotinetu sa mjesta zločina… (foto, video)

Hitna pomoć koja je ubrzo stigla na mjesto događaja pokušala je reanimirati čovjeka, ali mu, nažalost, nije bilo spasa…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, petak, 29. 04. 2022… 00: 38… NOVI BEOGRAD BLOKIRAN, očevici u šoku: Vlasnik kafića pogođen sa dva metka u glavu, ubica pobjegao na trotinetu sa mjesta zločina… (foto, video)

Pucnjava na Novom Beogradu: Ubijen vlasnik kafića u Nehruovoj…

U Novom Beogradu večeras je likvidiran 37- godišnji Luka Žižić, vlasnik jednog tamošnjeg kafića. Kako piše Telegraf.rs, pogođen je s dva metka u glavu, a ubojica je pobjegao na električnom romobilu.

Na terenu su jake policijske snage, cijeli Novi Beograd je u blokadi, piše Telegraf i dodaje da se, kako doznaju, uskoro očekuje hapšenje osumnjičenog.

37-godišnjak je ubijen u svom kafiću. Kako piše “Blic”, on je pao na pod nakon što je upucan, a njegovi prijatelji su pokušali uloviti ubojicu. Međutim, napadač je, čim je istrčao iz kafića, iz obližnjeg grma izvukao električni romobil i pobjegao.

Hitna pomoć koja je ubrzo stigla na mjesto događaja pokušala je reanimirati čovjeka, ali mu, nažalost, nije bilo spasa.

Čitaj još:   Jutro oblačno i hladno, iznad Sarajeva - 4 °C... (foto)
alt

Muškarac je prema rečima očevidaca pobjegao na trotinetu sa mjesta zločina, a prema našim saznanjima, uskoro se očekuje identifikacija i  hapšenje osumnjičenog za ubistvo.

Na terenu su jake policijske snage, a stiže im i pojačanje, a kako saznajemo blokiran je ceo Novi Beograd,

Očevici ovog užasa kažu za Telegraf.rs da su se čula tri pucnja.

– Mislila da su raznijeli flašu, nisam nikad u životu vidjela ovako nešto. Tri pucnja su se čula. Odmah je krenula galama, svi ljudi su istrčali iz okolnih lokala. Jedan dečko je jurio tog koji je pucao, navodno, a jedan radnik je pomagao i bio je krvav– priča jedna žena koja se našla na mjestu pucnjave, potresena zbog svega što je vidjela.

izvor Telegraf.rs

PEN centar pisao Đukanoviću, Abazoviću i Vlaović: Ideolozi velikosrpstva pokušavaju izvršiti smrtnu presudu nad crnogorskom nacijom! (foto)

Crnogorski PEN centar poslao je otvoreno pismo predśedniku Crne Gore Read more

Čitaj još:   PLJEVLJA POSLIJE NAPADA NA BOŠNJAKE: Savjet je ocijenio, policija da ne balansira i izjednačava žrtvu sa nasilnicima... (foto)
Hod po žici posljednjeg apostola… (foto)

U susret ovim tektonskim promjenama, na Balkanu se stvari komplikuju. Read more

PROGNOZA KOJOJ SE NISMO NADALI: Objavljena vremenska procjena za naredne dvije nedelje… (foto)

Federalni hidrometeorološki zavod objavio je izglede vremena za period od Read more