IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA: Danas konstitutivna sjednica Vlade Crne Gore, prenos uživo… (foto, video)

Prva, konstitutivna, sjednica 43. Vlade Crne Gore biće održana danas, a počeće u 14 sati, saopšteno je iz Vlade…

PODGORICA: Crna Gora, Ekonomija, vijesti, petak, 29. 04. 2022… 10: 38… PODGORICA: Danas konstitutivna sjednica Vlade Crne Gore, prenos uživo… (foto, video)

Vlada u narednom periodu posvetiti posebnu pažnju tehničkom osposobljavanju i osavremenjivanju sale u kojoj se održavaju sjednice, kako bi javnost mogla da bude u toku sa svim sjednicama i tačkama dnevnog reda, osim za one koje zbog javnog interesa imaju stepen tajnosti- poručuju u Vladi…

U skladu sa ranijom najavom novoizabranog premijera Dritana Abazovića o namjeri da sjednice budu otvorene za javnost, a u cilju povećanja ukupne transparentnosti rada Vlade, konstitutivna sjednica biće prenošena uživo preko zvaničnog Jutjub kanala Vlade.

– Na ovaj način, Vlada Crne Gore predvođena premijerom Abazovićem želi da podstakne građane da se uključe u proces donošenja odluka, poveća pristupačnost građana državnim organanima i jača povjerenje u Vladu Crne Gore i institucije sistema – navedeno je u saopštenju Vlade.

Čitaj još:   PODGORICA: Inicijativu za nepovjerenje Vladi, potpisali SDP, SD i manjine, iz DPS nisu Marković, Gvozdenović, Bošković... (foto)

Poručeno je da će Vlada u narednom periodu posvetiti posebnu pažnju tehničkom osposobljavanju i osavremenjivanju sale u kojoj se održavaju sjednice, kako bi javnost mogla da bude u toku sa svim sjednicama i tačkama dnevnog reda, osim za one koje zbog javnog interesa imaju stepen tajnosti.

izvor Pobjeda.me

DAN POBJEDE NAD FAŠIZMOM: Danijela Đurović, Branka Bošnjak i Kenana Strujić- Harbić položile vijenac na Spomenik Partizanu borcu… (foto, video)

Predsjednica Skupštine, potpredsjednica i poslanica, položile su vijenac na Spomenik Partizanu Read more

Čitaj još:   TEŽAK UDARAC ZA FENER: Veseli operisan, koliko će biti bez najboljeg igrača...