IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VELIKI TEORETIČAR ZAVJERE, EMIR Kusturica: Ptice umiru od 5G mreže, Evropa se odriče porijekla…

Najavljujući ovogodišnje izdanje festivala Kustendorf, reditelj Emir Kusturica otišao je korak dalje kada su u pitanju teorije zavjere.

EMIR Kusturica, koji je nedavno govorio o navodnim ‘biolaboratorijama u Ukrajini i njihovom vezom sa koronavirusu, sada je ustvrdio kako ptice umiru od 5G mreže, ali o tome kako se “Evropa odriče svog porijekla”.

Naravno, opet je govorio o “raznim laboratorijama”.

“Nobelove nagrade se dobijaju iz čitavog svijeta, najmanje iz Evrope, one Evrope koja se jednostavno odriče svog porijekla…

U vrijeme kad ptice ne umiru pjevajući već padaju s neba od 5G mreže, kada bi mogao da nas stigne iz ovih raznih otkrivenih labaratorija i antraks i još veća nevolja, mi se vraćamo plemenitoj ideji, koja je izuzeta iz svih realnih procesa, koja tvrdi još uvijek da je film veći od samog života”, poručio je on za srpske medije.

Čitaj još:   NEMANJA EMIR KUSTURICA OTKRIO KARTE: Kako će savjetovati Dodika, koje će mu domaće zadatke postaviti u SARAJEVU...

izvor:analitika.me

EMIR Kusturica bi da zida “nevidljivi grad” na RIJECI CRNOJEVIĆA?

Tragom informacije koja se pojavila na društvenim mrežama da će Emir Read more

PODVALE I SVINJARIJE IZ VIŠEGRADA: Kompleks Emira Kusturice na rubu propasti, iz RS- a pokušavaju kolaps da uspore… (foto)

Zbog nagomilanih dugova računi firme Andrićgrad iz Višegrada blokirani su Read more

Čitaj još:   OGLASIO SE KUSTURICA NAKON ŠTO MU JE ODUZETA NAGRADA FILIMSKE AKADEMIJE IZ PRAGA ZBOG AGRESIJE RUSIJE NA UKRAJINU!