IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS: Imenovanje Šukovića osveta našoj partiji… (foto, video)

Imenovanje Predraga Šukovića, osobe koja je pravosnažno osuđena zbog prijetnji tadašnjem premijeru a trenutno poslaniku, Dušku Markoviću, na mjesto šefa SPO, pokazuje da sistem koji personifikuje aktuelni premijer, i dalje pokazuje tendenciju osvete prema DPS i promoviše kadrove koji posjeduju ovu karakteristiku, saopšteno je danas iz Demokratske partije socijalista.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, subota, 30. 04. 2022… 13: 38… DPS: Imenovanje Šukovića osveta našoj partiji… (foto, video)

Skandalozno je kako navodi da se postavljenjem na odgovornu poziciju prvog policajca u borbi protiv organizovanog kriminala, rehabilituju ljudi koji su pokazali ličnu neodgovornost, zbog čega su krivično procesuirani, pritvarani i pravosnažno osuđeni.

“To nije nikakav “inkluzivan“ model vladavine, već prilično politički perverzan i nemoralan, posebno imajući u vidu da je  glavni idejni tvorac ovakvih i sličnih kadrovskih rješenja, u poziciji odlučivanja isključivo našom političkom voljom.  Uostalom, ovakvu osvetničku matricu koju očigledno i dalje promoviše aktuelni premijer, pokušala je da forsira i prethodna vlada, pa je završila neslavno, i urušila se”, ukazali su iz DPS- a.

Čitaj još:   DPS: Demokrate sljedbenici DF- a, dokazali se kao anti- NATO propagatori i sluge velikosrpske ideologije... (foto, video)

Poručuju da “poslovica kaže da se pametan čovjek uči na tuđim greškama, a onaj koji to nije na sopstvenim”.

“Nadamo se da u novoj vlasti ima dovoljno pameti da u najkraćem mogućem roku zaustavi praksu inferiorne osvete prema DPS- u i potragu za kadrovima koji su spremni da se tim aktivnostima bave”; zaključuje se u saopštenju DPS- a…

izvor Kodex. me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more