IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Izostala primopredaja: DRITANA Abazovića nije dočekao Krivokapić kao novog premijera Vlade CG…

Bivši predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić nije juče dočekao novog premijera Dritana Abazovića da mu preda dužnost iako je to dobra demokratska praksa…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, subota, 30. 04. 2022… 13: 38… Izostala primopredaja: DRITANA Abazovića nije dočekao Krivokapić kao novog premijera Vlade CG…

Izostala primopredaja: Krivokapić nije sačekao Abazovića…

U kabinetu novog premijera potvrdili su “Danu” da Krivokapića juče nije bilo u zgradi Vlade iako se to očekivalo i smatraju da do zvanične, direktne primopredaje dužnosti između bivšeg i sadašnjeg premijera neće ni doći.

Narednih dana su praznici, pa postoji mogućnost da Krivokapić preda dužnost Abazoviću u srijedu, ali malo ko u to vjeruje.

Podsjetimo, 7. decembra 2020. bivši crnogorski premijer Duško Marković dočekao je u kabinetu tada novog predsjednika Vlade Zdravka Krivokapića i predao mu dužnost.

Čitaj još:   BUDVA: Po potjernici Interpola Podgorica- uhapšen Igor Krstović- visokorangirani pripadnik kriminalne grupe... (foto)

Marković je na Tviteru tada saopštio da je susret i formalna primopredaja dužnosti potvrda demokratskog sadržaja, zrelosti i odgovornosti koju baštini crnogorska politika.

Izgleda da ipak svi ne baštine takve sadržaje i zrelost, ali ima i dosta pozitivnih primjera.

izvor Kodex.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more