IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS NOVIH NEVJEROVATNIH IZJAVA ZORANA MILANOVIĆA: “Blokadu Sarajeva prekinula je hrvatska vojska! To je bila američka igra…” (foto, video)

“Blokadu Sarajeva prekinula je Hrvatska vojska; Četvrta splitska, Sedma gardijska iz Varaždina, 126. sinjska i četiri gardijske brigade HVO-a”, rekao je novinarima Milanović…

ZAGREB: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, subota, 30. 04. 2022… 12: 38… UŽAS NOVIH NEVJEROVATNIH IZJAVA ZORANA MILANOVIĆA: “Blokadu Sarajeva prekinula je hrvatska vojska! To je bila američka igra…” (foto, video)

Nakon što je odlikovao šefove sindikata Krešimira Severa, Vilima Ribića i Mladena Novosela predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović dao je izjavu za medije u kojoj se ponovno dotaknuo Bosne i Hercegovine. 

Milanović se osvrnuo na jučerašnju 31. godišnjicu osnivanja Četvrte gardijske brigade “Pauci” rekavši da su ga njeni veterani odlično dočekali te da bi se rado s njima opet družio. Rekao je da su oni spasili BiH. 

Komentirao je pogibiju komandanta spomenute brigade HV- a, Andriju Matijaša Pauka. 

“Matijaš Pauk poginuo je ispred Banja Luke. Potpuno nepotrebno iz hrvatskog interesa. To je bila američka igra, tamo su naši dečki ginuli radi Amerikanaca. Amerikanci nisu uspjeli slomiti Srbe iz zraka, naime vidite da je to iz zraka nemoguće. Trebao je Hrvat poginuti, puta sto, pa da se Srbi na kraju prepadnu da im ne bi pala Banja Luka pa da sjednu za pregovarački stol”, rekao je Milanović i pojasnio da ovo govori zbog toga da djeca i oni koji manje prate ne bi bili u zabludi. 

Čitaj još:   DODIK U IZOLACIJI TEST MU NEGATIVAN: Zašto se ne oglasi o ikoni, brani li mu neko? (foto)

Kazao je i da je BiH spasila Hrvatska vojska i HVO. 

“Blokadu Sarajeva prekinula je Hrvatska vojska; Četvrta splitska, Sedma gardijska iz Varaždina, 126. sinjska i četiri gardijske brigade HVO- a. Al’, ovo iz Hrvatske je bila udarna snaga i to Plenković vjerojatno ne zna”, rekao je novinarima Milanović. 

izvor (SB)

SKANDAL: Fotka, zbog koje su „pravoslavci“ opleli po Jeleni Đoković… (foto, video)

Nekim ljudima treba ukinuti internet... BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, Read more

STRAVA PRIZOR IZ BEOGRADA: Dvoje mrtvih, kabina kamiona visi nad Dunavom… (foto)

Stravičan sudar dogodio se na Pančevačkom mostu ka Beogradu, jedan Read more

ŠOK U NOVOM PAZARU: Pojavila se navodno treća supruga MUFTIJE Zukorlića- BELKISA Crnovršanin…

Srbijanski tabloidi objavili su tvrdnje da je potpredsjednik Skupštine Srbije, Read more