IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 2. maj 2022. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja…  

Ovan
POSAO: Važan poslovni sastanak koji može da odredi vašu poziciju na duže staze. Dajte sve od sebe da se prezentujete u najboljem mogućem svjetlu.
LJUBAV: Bogat društveni život i mnogo izlazaka donijeće slobodnim Ovnovima priliku da upoznaju svoju srodnu dušu.
ZDRAVLJE: Reumatični zglobovi.

Bik
POSAO: Poslovno putovanje i uspješna saradnja sa saradnicima iz inostranstva obilježiće ovaj period. Finansijska situacija se popravlja.
LJUBAV: Bikovi koji su u vezi danas mogu imati konflikt sa partnerom. Pojavio se problem od ranije koji morate hitno da riješite.
ZDRAVLJE: Podložni ste virusima.

Blizanci
POSAO: Vaš odnos sa nadređenima kreće se silaznom putanjom. Situacija zahtijeva dodatno prilagođavanje i maksimalnu diplomatiju.
LJUBAV: Slobodni Blizanci mogu da se nadaju obnavljanju veze sa bivšom ljubavi. Blizanci koji su u vezi prave planove za budućnost.
ZDRAVLJE: Nervoza.

Rak
POSAO: Finansijska situacija je prilično komplikovana. Neke uplate mogu da kasne i da uspore vaš uobičajeni tempo poslovanja.
LJUBAV: Slobodni Rakovi mogu da se sretnu srodnu dušu na putovanjima. Rakovi koji su u vezi planiraju zajedničko putovanje.
ZDRAVLJE: Zubobolja.

Lav
POSAO: Ovaj dan stavlja akcenat na završetak posla. Tek tada ćete moći da krenete u rad na novom projektu. Neke uplate mogu da kasne.
LJUBAV: Nesporazumi sa partnerom zahtijevaju kompromisno riješenje. Postoji mogućnost da odložite neko zajedničko putovanje.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

Djevica
POSAO: Čuvajte svoje poslovne tajne od kolega i saradnika. Ovaj dan mogu obilježiti manipulacija i spletke od strane zlonamjernih saradnika.
LJUBAV: Osjećate se neshvaćenim. Partner kao da ne razumije vaše najdublje potrebe. Pronađite pravi način da mu to objasnite.
ZDRAVLJE: Probavne smetnje.

Čitaj još:   HIT SNIMAK IZ SARAJEVA: Žestoki momak POBJEŽE I UTEČE POLICIJI ispred nosa- navukao ih na staru foru, ne mogu da dođu sebi KAKAV ŠOK! (foto, video)

Vaga
POSAO: Današnji poslovni razgovori mogu biti vrlo važni. Budite oprezni u ophođenju sa nadređenima jer situacija može postati konfliktna.
LJUBAV: Venera je u vašem znaku i pojačava vaš magnetizam i potrebu za ljubavlju. Prilika za flert će biti doslovno na svakom koraku.
ZDRAVLJE: Alergije.

Škorpija
POSAO: Postojeći aspekti u vašem polju karijere može da vam donese lošu komunikaciju na poslu. Danas ćete morati da riješite neki stari problem.
LJUBAV: Na ljubavnom planu moguća je konfliktna situacija sa partnerom. Nepovjerenje i ljubomora zadaju vam probleme.
ZDRAVLJE: Reumatski bolovi.

Strijelac
POSAO: Usponi i padovi na finansijskom planu obilježiće ovaj dan. Odlaganje važnog posla zahtijevaće primjenu rezervnog plana.
LJUBAV: Strijelčevi koji su u braku osjećaju se neshvaćenima od strane svoje porodice. Situacija zahtijeva dodatna prilagođavanja.
ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

Jarac
POSAO: Sada se ukazuje potreba da završite važan posao da biste mogli da krenete sa novim poglavljem u karijeri. Neke vaše poslovne saradnje mogu biti raskinute.
LJUBAV: Povratak bivše ljubavi može biti dominantna tema čitavog ovog perioda.
ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

Vodolija
POSAO: Nesporazumi sa kolegama i nadređenima mogu da obilježe ovaj dan. Čuvajte se tajnih neprijatelja i manipulativnih ljudi na poslu.
LJUBAV: Danas ćete uspjeti da riješite komplikovanu situaciju između vas i partnera. Otklonite prepreke na vrijeme.
ZDRAVLJE: Obratite pažnju na saobraćaj.

Čitaj još:   DALİBORKA Uljarević: ANDRIJA Mandić je faktički lider parlamentarne većine, ZBCG hoće što prije u Vladu... (foto)

Ribe
POSAO: Projekat sa prijateljima ili vaš privatan biznis može biti u zastoju tako da ćete biti u situaciji da primjenite rezervni plan. Oscilacije na finansijskom planu.
LJUBAV: Preosjetljivo ste reagovali na komentar partnera i između vas se stvorio jaz. Posmatrajte sve sa vedrije strane.
ZDRAVLJE: Sklonost povredama.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more