IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Uvertira meča u Novom Pazaru: “Kunem se u decu, da nikad nisam nazvao Pazarce Turcima” (foto, video)

Uvertira meča između Novog Pazara i Radničkog iz Kragujevca, koja će u velikoj mjeri uticati na ishod borbe za opstanak, desila se desetak minuta prije početka, kad trener gostujućeg tima Nenad Lalatović izčazi pred kamere Arene sport…

NOVI PAZAR: Srbija, Sport, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 01. 05. 2022… 00: 38… Uvertira meča u Novom Pazaru: “Kunem se u decu, da nikad nisam nazvao Pazarce Turcima” (foto, video)

Gostovanje Radničkog iz Kragujevca u Novom Pazaru izazvalo je veliku pažnju javnosti u subotu popodne, pre svega zbog izjava Nenada Lalatovića koje su zapalile javnost.

Šef struke Krgaujevčana je ispričao da mu se “pakuje afera”, da mu se “stavlja meta na leđa, zbog izjave koja je potpuno izmišljena”.

Naime, Lalatović je imao burno obraćanje jer je, kako je istakao, u pojedinim medijima objavljeno kako je za “Pazarce rekao da su Turci”, piše Mocart sport.

Nenad Lalatović FOTO: StarsportNenad Lalatović FOTO: Starsport

– Izvinjavam se što moram danas da kažem pred utakmicu. Mene je to povredilo. Ja sam to uzeo da svi pročitaju u Srbiji, izašlo je u Pazarskim novinama samo. Skandal “Lalatović nazvao igrače Pazara Turcima”, to izašlo ovde, u dogovoru da su rekli igrači Kolubare. To su oni rekli njima, igračima upravi. Ja se kunem u svoje troje djece da nikad nisam nazvao Pazarce Turcima. Čija je igra i čija izmišljotina, da bih ja danas ovde bio linčovan, da bi se sav teret srušio na mene. Gdje će doći njihovi navijači dosta, gdje će biti puna tribina, gdje je besplatan ulaz- pričao je uznemireni Lalatović pred kamerama.

Čitaj još:   SARAJEVO: Zna se identitet stradalih, poginuli profesor matematike, supruga i kćerka... (video)

Kako kaže, morao je sve to da ispriča, da bi “ljudi koji gledaju meč znali šta mu se sprema”.

– Ja znam da me Pazarci poštuju i vole, ja sam zaslužio, ali članovi uprave Pazara, Kolubare koji su preneli igračima… Danas će doći pun stadion, meni je rečeno da će iza mene biti 20 huligana koji će me vređati i koji su rekli da ću biti isključen u 10. minutu. Ja se ne bojim, ali nisam to rekao, mogu se zakleti u svoje troje djece i u mrtvu majku. Mora Srbija da zna šta mi se sprema da bi me sklonili iz srpskog fudbala. Zašto, zato što radim dobro posao? Jer sam uzeo 16 bodova u 11 utakmica? Što pokušavam da ostavim Radnički u ligi- pita Lalatović.

Čitaj još:   VELIKO SLAVLJE I ČESTITKE IZ SANDŽAKA- POVODOM POBJEDE ERDOGANA: "Vaša pobjeda znači dobro za cijeli ummet" (foto, video)

izvor Direktno.rs

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more