IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAGINJA Vuksanović- Stanković: Vrijeme će pokazati da nema razloga da DRITAN Abazović bude ponosan na bilo kakvu aktivnost policije na Cetinju… (foto, video)

“Vrijeme će pokazati da nema nikakvog razloga da bude ponosan na bilo kakvu aktivnost policije tog dana, što potvrđuje snimak Kneževića”, napisala je na Tviteru…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 02. 05. 2022… 17: 38…  DRAGINJA Vuksanović- Stanković: Vrijeme će pokazati da nema razloga da DRITAN Abazović bude ponosan na bilo kakvu aktivnost policije na Cetinju… (foto, video)

Poslanica Socijademokratske partije Draginja Vuksanović-Stanković podsjetila je da je premijeru Dritanu Abazoviću na dan izbora Vlade poručila da griješi kada je riječ o postupanju na Cetinju 5. septembra.

“Vrijeme će pokazati da nema nikakvog razloga da bude ponosan na bilo kakvu aktivnost policije tog dana, što potvrđuje snimak Kneževića”, napisala je na Tviteru.

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović- Stanković: "Premijer i visok stepen neodgovornosti, bezobrazluka i primitivizma"... (foto)

izvor Antena M.me

DRAGINJA Vuksanović- Stanković: Mićoviću, śedi dolje!!!! (foto)

“Mićoviću, śedi dolje! PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, Vijesti, petak 22. Read more