IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZOKI Milanović sve šokirao izjavom o kokainu: Da sam bio tamo možda bih se poslužio… (foto, video)

Milanović je Zekanovića nazvao „Plenkovićevim glodavcem“…

ZAGREB: Svijet, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 02. 05. 2022… 00: 38… ZOKI Milanović sve šokirao izjavom o kokainu: Da sam bio tamo možda bih se poslužio… (foto, video)

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović komentarisao je prije nekoliko dana potez člana Sabora Hrvoja Zekanovića koji je za govornicom izvadio vrećicu sa bijelim praškom i iznio indirektno niz optužbi na njegov račun.

Milanović je Zekanovića nazvao „Plenkovićevim glodavcem“

“Taj Plenkovićev glodavac koji je odjednom počeo nešto raditi za novac, to nije posao saborskih poslanika, to je sumnjivo“, istakao je, prenosi N1.

“Da neko dođe u Sabor i kaže ‘imam pola kile kokaina’ i da ne bude uhapšen? Zekanović koji je sam priznao da je počinio krivično dijlo. Čovjek hoda okolo sa značajnijom dozom kokaina. Da sam bio tamo, možda bih se poslužio, ali nisam bio (smjeh). Bio sam u Rovišču gdje su me dočekali kao najrođenijeg i hvala im. Zašto Zekanović nije priveden?”, kazao je Milanović za N1.

Čitaj još:   ASIM NIKŠIĆ-PAZARSKIM MAHALAMA, SOKACIMA...

“Štiti ga imunitet, ali to je teško krivično dijelo. Trebalo ga je privesti i optužiti za raspačavanje narkotika, ako je zaista imao kokain kod sebe. Ako nije, treba ga odmah u ludnicu strpati”, istakao je Milanović.

izvor N1