IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RUSI PREGOVARAJU sa Novakom Đokovićem: Poziv da igra u Moskvi… (foto, video)

RUSKI Teniski savez želi lidera ATP liste na egzibicionom turniru u Moskvi…

MOSKVA: Svijet, Sport, vijesti, utorak, 03. 05. 2022… 00: 38… RUSI PREGOVARAJU sa Novakom Đokovićem: Poziv da igra u Moskvi… (foto, video)

U trenutku kada je Rusija izbrisana sa svih sportskih mapa, a gro njenih sportista onemogućeno da se takmiči van granica svoje zemlje, ruski teniski Savez i Moskva planiraju organizaciju „Turnira mira“ i žele da im počasni gost bude bude prvi reket svijeta Novak Đoković.

„Teniski savez Rusije i Moskva razrađuju program razvitka sporta u bližoj budućnosti. Sada radimo na Otvorenom prvenstvu Moskve, koje će se vjerovatno zvati Kup prestonice. Pozvaćemo igrače iz Belorusije, Kine, Kazahstana, Uzbekistana, i drugih zemalja. U toku su pregovori i sa Novakom Đokovićem“, poručio je prvi čovjek ruskog tenisa Vladimir Kamelzon.

Za sada nema informacija da li je Srbin spreman da prihvati poziv, ali kako god da prelomi njegova odluka će imati odjeka u teniskom svijetu. Kao kada je osudio vojnu agresiju Rusije na Ukrajinu, ali i samu odluku Vimbldona da zabrani učešće ruskim teniserkama i teniserima na grend slemu u Londonu.

Čitaj još:   IMALI SU PRILIKU DA ME VIDE! Dejan priznao da je klanjao i u "Zadruzi", otkrio kako je porodica reagovala na promenu vjere... (foto, video)

„Đoković treba svuda da igra, najbolji je teniser svijeta, pokazao je da je osoba koja ima stav, mišljenje… Zna kako da se bori za pravdu. U mojim očima je najbolji svih vremena“, poručio je Vladimir Kamelzon i dodao da su već ranije pokušavali da ga dozovu u Sankt Peterburg i nisu uspjeli…

izvor Danas.rs

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more