IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS- Ruski voditelj brutalno prijeti, objavio simulaciju uništenja: Jedno lansiranje, Borise, i više nema Engleske… (foto, video)

Ruski voditelj upozorio je Veliku Britaniju da ih Kremlj može pogoditi nuklearnim projektilom koji bi ih “potopio jednom zauvijek”...

MOSKVA: Svijet, Crna Hronika, vijesti, utorak, 03. 05. 2022… 00: 38… UŽAS- Ruski voditelj brutalno prijeti, objavio simulaciju uništenja: Jedno lansiranje, Borise, i više nema Engleske… (foto, video)

Voditelj Dmitri Kiseliov, ustvrdio je kako je ruski predsjednik Vladimir Putin stavio ruske nuklearne snage u stanje pripravnosti nakon “riječi premijera Borisa Johnsona o uzvratnom udaru na Rusiju”, navodi Sky News.

Također, istaknuo je da je Velika Britanija “tako mala” da je samo jedan projektil Sarmat može “potopiti jednom zauvijek”.

– Općenito, u Britaniji se čini da lutaju. Zašto prijete ogromnoj Rusiji nuklearnim oružjem kad su oni samo mali otok? Jedno lansiranje, Borise, i više nema Engleske – rekao je on.

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović- Stanković o izjavi Joanikija: O nemoralu nam priča zaštitnik pedofilije unutar SPC, svi kulturni građani da dođu na Prajd...

On je tokom emisije podijelio kompjuterski generisanu grafiku koja prikazuje raketu i ruski torpedo Posejdon koji se lansiraju u Velikoj Britaniji…

Sky news