IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BRAVO za Frutti Extra Bursaspor u finalu Eurokupa… (foto, video)

Poslije Beograda i Ljubljane, Frutti Extra Bursaspor “pokorila” i Andoru i boriće se za mjesto u Euroligi…

ANDORA: Svijet, Sport, vijesti, srijeda, 04. 05. 2022… 00: 38… BRAVO za Frutti Extra Bursaspor u finalu Eurokupa… (foto, video)

Fenomenalna Frutti Extra Bursaspor iz Bursa nastavila je da ispisuje najromantičnija poglavlja Eurokupa. Poslije Beograda i Ljubljane, zavladala je i Andorom (68: 85) i time obezbjedila historijsko finale i priliku da osvajanjem trofeja 11. maja rezerviše učešće u Euroligi.

Dušan Alimpijević sjajno je vodio ekipu koja je gotovo sve vrijeme vodila na kraju na ubjedljiv način došla do završnog čina Eurokupa.

Endrjuz sa 20, Bitim 18 i Nidam 13 poena uz sedam asistencija ispostavili su junaci historijske pobjede kluba koji ne postoji ni punu deceniju.

Dudžinski je dodao 12, međutim Hejs se ispostavio „iks faktorom“ sa 11 poena i čak 16 skokova.

Strateg i trener Dušan Alimpijević je u rotaciji koristio svega osam igrača, od kojih je plejmjeker Al igrao svega pet minuta.

Čitaj još:   Dan kada je nebo plakalo, svijet šutio, a ubica ubijao

Frutti Extra Bursaspor je ubacio 13 trojki na 40 odsto uspješnosti i 16 timskih asistencija.

Drame nije ni bilo, posebno jer su puleni trenera Alimpijevića sredinom četvrte deonice vodili konstantno sa dvadesetak razlike.

Frutti Extra Bursaspor sada čeka pobjednika iz duela Valensija- Virtus i ko god da dobije moraće i  finale da odigra u gostima, s obzirom na to da je grupnu fazu zavrpiča na sedmom mestu Grupe B…

izvor iBalkan.net

VIC DANA: Đetići u BUDVI na jutarnjem piću… (foto)

Vaso, čoče, evo VELIČASNOG, sklanjaj taj konjak da ga ne Read more