IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Indira KOLONIJA: Muž mi kaže skidaj se, a ja nemam više šta da skinem… (foto, video)

Bivša pjevačica grupe Kolonija, Indira Levak poznata je po nevjerovatnoj energiji koju širi gdje god se pojavi…

ZAGREB: Regija, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 04. 05. 2022… 00: 38… Indira KOLONIJA: Muž mi kaže skidaj se, a ja nemam više šta da skinem… (foto, video)

Poznata pjevačica nam je otkrila kako se ojseća u provokativnim kostimima, kao i to kako ih njen suprug komentariše.

Bivša pjevačica grupe Kolonija, Indira Levak poznata je po nevjerovatnoj energiji koju širi gdje god se pojavi. Da voli Balkan i naše klubove, nikada nije krila, kako kaže kod nas napravi najbolje žurke.

„Obožavam ove sitne sate, pola 2 ujutru, tada smo svi puni energije, vedri i veseli. Ja iz Beograda ne izlazim nikada, ovde je uvijek sjajna žurka“, rekla je ona.

Nismo mogli da ne primetimo i ne pohvalimo stajling koji je odabrala za ovaj nastup. Zanimalo nas je da li ima stilistu ili se sama sprema.

Čitaj još:   DETALJI LIKVIDACIJE: Ubica se predstavio, ubio zbog NAGRADE... (foto i video)

“Izgledam kao Betmenica, ja to stalno smišljam i postala sam sam svoj dizajner. Ali ne skidam se večeras, što sam skinula skinula sam. Vjerujte mi cijela sam zabarikadirana da vi mediji ne bi mogli baš toliko da uživate. Moj muž voli kada se ja skidam, on je jako siguran muškarac. Volim samo sigurne muškarce”, izjavila je poznata pevačica.

Ceo intervju možete pogledati u vudeu iznad teksta…

izvor Nova.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more