IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

LIBERTAS: Dva službenika crnogorske policije članovi kavačkog kriminalnog klana… (foto, video)

Portal Libertas je nedavno objavio i transkripte razgovora koje je takođe dostavio Europol, na osnovu kojih je par dana kasnije uhapšena bivša predsJednica Vrhovnog suda…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 04. 05. 2022… 00: 38… LIBERTAS: Dva službenika crnogorske policije članovi kavačkog kriminalnog klana… (foto, video)

Službenici crnogorske policije, Petar Lazović i Ljubo Milović, članovi su kavačkog kriminalnog klana, objavio je portal Libertas, pozivajući se na dokument Europola.

U dokumentu se navodi i da bi „istraga usmjerena na Lazovića (32) i Milovića (32) trebalo da bude prioritet broj jedan crnogorske policije“, preneli su crnogorski mediji.

Petar Lazović je sin Zorana Lazovića koji je do 1. marta 2021. godine, kada je smjenjen, bio šef Sektora Uprave policije za borbu protiv organizovanog kriminala.

Dokument sa transkriptima komunikacija Lazovića i Milovića sa šefom kavačkog klana Radojem Zvicerom, kao i sa Veljkom Belivukom, Markom Miljkovićem i drugima, crnogorsko tužilaštvo i policija dobili su od Europola u julu prošle godine. Do danas nije poznato da su Lazovića i Milovića, ali ni druge policajce, pozvali na odgovornost, piše Libertas.

Čitaj još:   OTIMAO, ŽENAMA TAŠNE I KRAO NOVAC: Policija ga je uhapsila zbog razbojništva i krađe...

„Aktivni policijski službenici, Petar Lazović i Ljubo Milović, članovi su kavačkog klana, direktno uključeni u šverc velikih količina kokaina iz Ekvadora u Evropsku Uniju i Australiju. Takođe, Petar Lazović i Ljubo Milović su bili uključeni u šverc oružja u ime kavačkog klana. U isto vrijeme, Lazović i Milović se u ime kavačkog klana bave i švercom cigareta“, prenosi Libertas dio dokumenta Europola.

U dokumentu se, kako navodi Libertas, dodaje da je „pretpostavka da Ljubo Milović posjeduje nepoznat bankovni račun sa iznosom od 48 miliona eura zarađenih upravo švercom kokaina“.

Portal Libertas je nedavno objavio i transkripte razgovora koje je takođe dostavio Europol, na osnovu kojih je par dana kasnije uhapšena bivša predsednica Vrhovnog suda Vesna Medenica…

izvor Danas.rs

SKANDAL: Fotka, zbog koje su „pravoslavci“ opleli po Jeleni Đoković… (foto, video)

Nekim ljudima treba ukinuti internet... BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, Read more

STRAVA PRIZOR IZ BEOGRADA: Dvoje mrtvih, kabina kamiona visi nad Dunavom… (foto)

Stravičan sudar dogodio se na Pančevačkom mostu ka Beogradu, jedan Read more

ŠOK U NOVOM PAZARU: Pojavila se navodno treća supruga MUFTIJE Zukorlića- BELKISA Crnovršanin…

Srbijanski tabloidi objavili su tvrdnje da je potpredsjednik Skupštine Srbije, Read more