IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA: Potvrđeni mandati- evo ko su NOVI POSLANICI u Skupštini CRNE GORE… (foto)

Državna izborna komisija (DIK) potvrdila odluku koji je proslijedio Skupštini, koja će konstatovati da je novim poslanicima otpočeo mandat…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 04. 05. 2022… 19: 48… PODGORICA: Potvrđeni mandati- evo ko su NOVI POSLANICI u Skupštini CRNE GORE… (foto)

Mustafić, Zenka, Striković i Božović novi poslanici…

Državna izborna komisija (DIK) potvrdila je danas poslaničke mandate Sulju Mustafiću (Bošnjačka stranka- BS), Mehmedu Zenki (Albanska koalicija “Jednoglasno”), Adnanu Strikoviću (Socijaldemokratska partija- SDP) i Bogdanu Božoviću (Socijalistička narodna partija- SNP)…

Mustafić, bivši potpredsjednik Skupštine, u poslaničkim klupama će zamijeniti Ervina Ibrahimovića, takođe doskorašnjeg potpredsjednika parlamenta, koji je novi ministar kapitalnih investicija i potpredsjednik Vlade za regionalni razvoj.

Zenka, lider Demokratske unije Albanaca, naslijediće Fatmira Đeku, koji je ministar ljudskih i manjinskih prava, dok će Striković u klupe umjesto Raška Konjevića, ministra odbrane i potpredsjednika Vlade za politički sistem i unutrašnju politiku.

Čitaj još:   PODGORICA: "Propaganda iz Beograda, nije vidjena od 90- ih, uz akcije iz RS-a..." (foto)

Božović u parlament ulazi umjesto čelnika SNP-a Vladimira Jokovića, koji je izabran za ministra poljoprivrede i potpredsjednika Vlade za ekonomski sistem.

DIK je odluku proslijedio Skupštini, koja će konstatovati da je novim poslanicima otpočeo mandat…

izvor Kolektiv.me

PODGORICA: Predstavnici političkih partija podnijeli više krivičnih prijava protiv Zdravka Krivokapića i ministara u njegovoj Vladi… (foto, video)

Predsjednik države Milo Đukanović govoreći da je Crna Gora u prethodnom periodu Read more

Čitaj još:   Došlo vrijeme da se naplati pobjeda: HABIB dobija 50 miliona za naredni meč...
Petar KNEŽEVIĆ saslušan: NEGIRAO autentičnost snimka, izjavio da su u akciji… (foto)

Pomoćnik komandanta Protivterorističke jedinice (PTJ) Petar Knežević saslušan je u Read more