IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

INSTAGRAM KONAČNO testira novu funkciju: Brojnim korisnicima ova opcija će biti od VELIKE KORISTI… (foto, video)

Instagram testira novu funkciju koja će korisnicima omogućiti da prikače objave na svom profilu, navodi “TechCrunch”…

ISTANBUL: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 05. 05. 2022… 19: 28… INSTAGRAM KONAČNO testira novu funkciju: Brojnim korisnicima ova opcija će biti od VELIKE KORISTI… (foto, video)

Funkcija, koja je trenutno dostupna samo nekima kao dio testa, omogućava korisnicima da obilježe određenu objavu u vrhu svog profila. Opcija je slična zakačenim (pinovanim) tvitovima na Tviteru ili video- klipovima na TikToku.

Obilježavanje individualnih Instagram objava u vrhu profila kreatorima može da omogući da privuku pažnju na sadržaj, a da se od korisnika ne traži da skroluju kroz ranije objave kako bi našli ono što žele.

Čitaj još:   VIC DANA: Granična policija na norveškoj granici zaustavila azilanta iz Srbije, kontrola pasoša i bi šta bi, raspad sistema… (foto)

Meta je potvrdila da pomunutu opciju testira, a izgleda da se na funkciji radi već nekoliko mjeseci jer je primećena još u januaru.

Instagram već omogućava korisnicima da istaknu “story” sadržaj koji se pojavljuje iznad objava, a influenseri često koriste ovu funkciju da organizuju popularni sadržaj kao što su Q&A, izvori, događaji i drugo…

IZVOR agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more