IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MOSTAR: Zastava Palestine sa Starog mosta, kao odgovor na boje zastave Izraela… (foto)

Mostar je vidio odgovor koji je istaknut na osvjetljavanje mosta u boje izraelske zastave, objavili su jutros lokalni mediji…

MOSTAR: BiH, Zanimllivosti, vijesti, četvrtak, 05. 05. 2022… 09: 28… MOSTAR: Zastava Palestine sa Starog mosta, kao odgovor na boje zastave Izraela… (foto)

Stari most je predhodne noći osvijetljen bojama zastave Izraela u čast Yom Hazikarona, dana koji Izraelci obilježavaju kao Dan sjećanja na pale žrtve. Nedugo zatim, na Starom mostu je istaknuta i zastava Palestine

Zastava Palestine na Starom mostu u Mostaru istaknuta je sinoć kao odgovor na osvjetljavanje mosta u boje izraelske zastave, objavili su jutros lokalni mediji, prenosi Anadolu Agency (AA).

Stari most je u srijedu navečer osvijetljen bojama zastave Izraela u čast Yom Hazikarona, dana koji Izraelci obilježavaju kao Dan sjećanja na pale žrtve. Nedugo zatim, na Starom mostu je istaknuta i zastava Palestine.

Čitaj još:   Hamid Salčinović- SVJEDOK NA SUĐENJU: "To mi je bila najteža noć, vodili su djevojčice i djevojke na silovanje " (foto i video)

Čestitku Izraelu uputio je i Dragan Čović, uz fotografiju Starog mosta koju je objavio na Twitteru.

izvor agencije aa

BRAVO Velež je pobjedom ovjerio titulu u Visokom… (foto)

Velež danas na stadionu Luke u Visokom pobjedio Bosne, koji Read more

Hod po žici posljednjeg apostola… (foto)

U susret ovim tektonskim promjenama, na Balkanu se stvari komplikuju. Read more

PROGNOZA KOJOJ SE NISMO NADALI: Objavljena vremenska procjena za naredne dvije nedelje… (foto)

Federalni hidrometeorološki zavod objavio je izglede vremena za period od Read more