IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MADONA želi sastanak sa PAPOM: PROTJERIVALI SU ME IZ CRKVE TRI PUTA, NIJE FER…

Da li bi bilo moguće da se jednog dana nađemo i razgovaramo o nekim važnim stvarima?- pitala je Madona u tvitu

Poslednjih dana Madona je ponovo postala jedna od umetnica o kojima se najviše priča u medijima, najpre zbog nedavnog raskida sa 35 godina mlađim dečkom, a i zbog toga što će za nekoliko mjeseci objaviti novi album.

Ipak najveće iznenađenje je njen zahtjev papi Franji za razgovor.

Preko svojih naloga na društvenim mrežama, Madona je poslala je poruku papi tražeći audijenciju.

– Zdravo. Ja sam dobar katolik, kunem se. Mislim, ne psujem! Prošlo je nekoliko decenija od moje poslednje ispovijesti. Ekskomunicirana sam tri puta, nije fer. Da li bi bilo moguće da se jednog dana nađemo i razgovaramo o nekim važnim stvarima?- pitala je Madona u tvitu.

Koliko je ozbiljno njeno pitanje i poziv papi Franji nije jasno, ali je Madona tokom svoje karijere izazvala kontroverze i sukobe sa katoličkom crkvom zbog izražavanja svojih shvatanja o seksu, istopolnoj ljubavi i hrišćanskim simbolima.

Čitaj još:   LJUBOMIR Filipović: Luksuz braće Abazović izaziva sumnju o vezama sa državnim vrhom Srbije i odlukama koje su više u interesu Beograda nego Crne Gore... (foto)

Kada je 1990. godine Madona došla u Italiju da bi promovisala svoj album “Like a Prayer”, tadašnji papa Jovan Pavle Drugi zamolio je vjernike da ne idu na koncert, jer je smatrao da je to „satanski nastup, najveći u istoriji čovječanstva”.

Tada je Madona izazvala veliki bijes katoličke crkve, kao i posle svog nastupa u Rimu 2006. godine. Na tom nastupu ona je razapeta na bini što je bio dio scenarija.

Papa Franjo još nije odgovorio Madoni.

izvor: danportal

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more