IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BERLIN: Stanje pune pripravnosti zbog Putinovih bajkera “Noćni Vukovi”… (foto, video)

 Berlinska senatorka nadležna za resor unutrašnjih poslova Iris Spranger je to opisala kao pripreme za “vanredno stanje”…

BERLIN: Svijet, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 08. 05. 2022… 09: 38… BERLIN: Stanje pune pripravnosti zbog Putinovih bajkera “Noćni Vukovi”… (foto, video)

Rusija 9. maja proslavlja Dan pobjede nad fašizmom, prazinik kojim se obilježava dan kada su 1945. godine u Berlinu nacističke vlasti Trećeg Rajha potpisale kapitulaciju.

Centralna manifestacija je u Moskvi, a kako je javio “Das Bild” u Berlinu vlada stanje pune pripravnosti zbog dolaska neformalne bajkerske policije Vladimira Putina– Noćnih Vukova.

Berlinska senatorka nadležna za resor unutrašnjih poslova Iris Spranger je to opisala kao pripreme za “vanredno stanje”.

Policija računa da će biti potreban angažman velikog broja službenika, uz to uz podršku kolega iz drugih pokrajina– rekla je Spranger.

Čitaj još:   BERLIN: Raste pritisak vlast da Njemačka otvori granice... (foto)

Najavljeno da će danas i sjutra u Berlinu biti više od 50 okupljanja.

Podsjetimo, Kapitulaciju pred Saveznicima, od SAD-a do SSSR-a, vodstvo Trećeg Rajha 1945. je potpisalo zapravo 8. maja, ali oko 23 sata, što je po moskovskom vremenu značilo prve sate 9. maja.

izvor agencije

OPSADNO STANJE U BERLINU NAKON UBISTVA PAZARCA- VIDEO sa lica mjesta…

U PUCNJAVI koja se dogodila sinoć u berlinskoj ulici Milerštrase, Read more