IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DETALJI STRAVIČNE NESREĆE U SRBIJI: Poginulo više osoba, motociklista se zakucao u auto u kome su bili majka i djete, baba bila za volanom… (foto)

U teškoj saobraćajnoj nesreći, poginule su dvije osobe na licu mjesta, dok je trogodišnje djete preminulo od posledica teških povreda…

ŠABAC: Srbija, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 08. 05. 2022… 14: 38… DETALJI STRAVIČNE NESREĆE U SRBIJI: Poginulo više osoba, motociklista se zakucao u auto u kome su bili majka i djete, baba bila za volanom… (foto)

SVE CRNJE OD CRNJEG, DEČAK (3) PODLEGAO POVREDAMA U BOLNICI…

Nesreća se dogodila prilikom sudara teretnog vozila, putničkog i motora…

Majka M.S. i njen sin V.S. (3) poginuli su u stravičnoj nesreći u selu Cerovac kod Šapca, kao i vozač motocikla N.Z. Do nesreće je došlo kada se motociklista zakucao u zadnji dio “fijata” u kome su majka i sinčić bili, saznaju printani mediji.

Podsjetimo, prema prvoj informaciji, u udesu je učestvovao i kamion, ali se ispostavilo da je on zapravo samo prvi naišao poslije udesa.

– Kola kojima je upravljala S.S. išla su od Šapca ka Valjevu, kada se u njih velikom brzinom zabio motocikl koji se kretao u istom smjeru. Od siline udarca auto je izleteo sa puta- priča izvor:

– Na mjestu su poginuli M.S. i N.Z., dok je mališan preminuo u šabačkoj bolnici, a S.S. koja je vozila auto teško je povređena- priča naš sagovornik iz istrage.

Čitaj još:   BEZ TURSKE NIŠTA NE MOŽE: Generalni sekretar NATO- a razgovara sa Erdoganom... (foto i video)

Kako objašnjava, kamion koji se kretao iza motocikla stao je da pomogne.

– Za sada se veruje da je kamiondžija zapravo samo očevidac stravične nesreće- rekao je izvor i dodao da su svi stradali iz Šapca.

U nesreći je povređena i baka, koja je, kako pretpostavlja naš sagovornik, upravljala automobilom.

Prema našim informacijama, ona je u stabilnom stanju i bez većih povreda.

“Moram naglasiti da su to prve procjene ljekara hitne pomoći, ali će se dijagnostika sprovesti u šabačkoj bolnici”, navodi naš izvor.

“Baka nema vidljive povrede”, dodao je on.

Aleksandar Počuča, portparol PU Šabac kaže za medije da je udes bio stravičan, ali je i dalje u toku uviđaj koji se sprovodi na licu mjesta.

„Tužilac je izašao na lice mjesta. Udes se dogodio u mjestu Cerovac. Saobraćajjna nesreća je bila oko 12 časova u kojoj su učestvovali putničko i motorno vozilo. Dva osobe su poginule na licu mesta– vozač motocikla i ženska osoba iz automobila. Djete je bez svijesti prevezeno u bolnicu, gdje je na žalost podleglo povredama“, kaže Počuča.

BONUS VIDEO:

Čitaj još:   Ko je NAHUŠKO paravojnu jedinicu od 30 ljudi (kažu bilo ih više od 100)- da stradaju u bezumnoj akciji na KOSOVU... (foto)

NEZAPAMCENA TRAGEDIJA U SRBIJI! Poginuli otac, djete, povrede je zadobila TRUDNA majka i starije djete…

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more