IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Gradski “interkontinentalni derbi”: Bešiktaš- Fenerbahče (1: 1) bez pobjednika… (foto, video)

Miralem Pjanić nije ulazio u igru u timu domačina Bešiktaša, a njegov tim je već u šestoj minuti primio gol…

ISTANBUL: Svijet, Sport, vijesti, nedelja, 08. 05. 2022… 19: 38… Gradski “interkontinentalni derbi”: Bešiktaš- Fenerbahče (1: 1) bez pobjednika… (foto, video)

Veliki istanbulski fudbalski derbi između Besiktasa i Fenerbahcea, u okviru XXXVI kola Superliga, završen je bez pobjednika rezultatom 1: 1, javlja sa lica mjesta reporter regionalnog portala iBalkan.net.

Dva od tri najveća istanbulska tima odigrali su 355. meč na stadionu “Vodafone Park” tik u nadomak Dolmabahče Saraya na evropsdkoj strani Megapolisa grada na Bosforu- ISTANBULA…

Filip Novak je bio strijelac za “žuto-plave” već u šestoj minuti. Tri minute kasnije Mitchy Batshuayi promašio je najbolju priliku za domaćine kada je promašio jedanaesterac.

U 31. minuti susreta Besiktas je ponovo dobio priliku za izjednačenje nakon novog prekršaja Fenera unutar kaznenog prostora. Ovog puta odgovornost je preuzeo Rachid Ghezzal koji je poravnao rezultat.

Čitaj još:   ONI KOJI NE ZNAJU, TOALET PAPIR, ŠTETAN JE PO VAŠE ZDRAVLJE: Ljekari poručuju da ga više ne koristite... (foto)

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić je meč odgledao s klupe za rezervne igrače domaćeg tima.

Do kraja meča bilo je prilika na obje strane, međutim rezultat je ostao isti…

Trabzonspor je osigurao titulu prvaka, Fenerbahce se nalazi na drugom mjestu sa 69 bodova. Besiktas je sedmi s 55 bodova…

izvor iBalkan.net

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   OGLASIO SE I OTAC DRUGOG DJEČAKA- Teško povrjeđenog četrnaestogodišnjeg Alije Kremo iz Sarajeva: Iz Bara, nije bilo izvinjenja ni podrške od porodica onih koji su napali našu djecu... (foto)