IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŽELJKO KOMŠIĆ SASVIM OZBILJNO I GLASNO: “Sa Dinom Konakovićem sam se razišao zbog žene!” (foto, video)

Sa Konakovićem sam se posvađao privatno- zbog žene! Pobjegao mi je u sekundi! Uništili su firmu, ali bilo prošlo! Laž i dirati porodicu pa lagati nije nešto što se u ovom gradu oprašta!!!

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 08. 05. 2022… 00: 38… ŽELJKO KOMŠIĆ SASVIM OZBILJNO I GLASNO: “Sa Dinom Konakovićem sam se razišao zbog žene!” (foto, video)

“Miletić me nije napustio zbog SDA! Bio je sa mnom na pregovorima! Bio je za koaliciju sa SDA! Miletić se naljutio na mene zbog nečega što sam mu rekao privatno! Uvrijedio je i on mene i ja njega! Šestorku nisam napustio zbog ličnih odnosa“, izjavio je u Centralnom dnevniku Face telezivije član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i lider Demokratske fronte Željko Komšić.

Sa Konakovićem bih u koaliciju samo oko države, oko Izbornog zakona nikad! Nemam problem da pričam sa Čovićem, on ima problem da priča sa mnom! Niko nikada od stranaca nije lobirao da se ne kandidujem za Predsjedništvo! Kod Miletića je uvijek prečka, stativa, nikad gol! Ne mrzim ga, ali nije tačno da je otišao zbog SDA! 

Sa Konakovićem sam se isto posvađao privatno- zbog žene! Pobjegao mi je u sekundi! Uništili su firmu, ali bilo prošlo! Laž i dirati porodicu pa lagati nije nešto što se u ovom gradu oprašta!

Ne znam sa kim ćemo u koaliciju! To će zavisiti od toga šta je prijetnja i opasnost po ovu zemlju! Bit će mi saveznik svako ko hoće u borbu za državu! Neću u borbu za javna preduzeća! Doveo sam sebe u situaciju da se ne mogu izmaći- ili ću pobijediti ili poginuti!

Čitaj još:   SREBRENICA: "Bošnjaci jedinstveni, neće podržati smjenu Durakovića, Srbi znaju onda..." (foto i video)

Senad: Miletić Vas je napustio zbog SDA!

Komšić: Pa je li on glasao za to? Je li sa mnom bio na tim pregovorima?! O čemu pričate? Nisam ja sam bio na pregovorima! Sjedio je pored mene.

Senad: Pa što Vas je napustio?

Komšić: Pitajte njega! Nije zbog SDA! Meni nije tako rekao.

Senad: Šta Vam je rekao?

Komšić: Šta Vas briga šta mi je rekao!

“Imao sam suhvu kada je u pitanju predstava u Vijećnici oko revizije! Ne halalim to Izetbegoviću! Pitam se zašto mi nismo tadašnju Jugoslaviju tužili za agresiju, već samo za genocid?! Sramotno je što je Nevenka Tromp napisala u Izvještaju! Koliko imam informacije, tu je puklo sve!”, kazao je Komšić.

 Komentirao je i moguću kandidaturu Denisa Bećirovića. 

“Nemam problem da Bećirović bude kandidat Trojke ili SDP-a. Svako ima svoju nafaku. Ne ratujem ja i ne borim se protiv Denisa Bećirovića, borim se protiv nacionalnog zla koje hoće da podere ovu zemlju. Nemam problem sa Denisom Bećirovićem i SDP- om. Hoće li on pobijediti, a ja izgubiti, ili ću ja pobijediti, a on izgubiti, mora biti 2:1 za BiH, a ne protiv BiH”, kazao je Komšić.

Dodao je i da preferira SDP ako mjeri SDA i SDP…

Čitaj još:   SUBOTA LEDENA SA JAKIM MRAZEM, NEDELJA SUNČANA I DO +7 STEPENI...

“Idejno su mi bliži SDP i Bećirović”, naglasio je Komšić.

Na to je Hadžifejzović dodao: “Sad će vas ovaj izbaciti iz koalicije”.

“Razumijem da me kao novinar provocirate, ali ne razumijem da kao čovjek ne razumijete cijelu šemu. Ja navijam za građanski, multietnički koncept”, istakao je Komšić…

Komšić: Moram u Predsjedništvo po 4. put!

izvor FACE- tv. ba

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more