Hrvatska

Dubioza kolektiv održala koncert na pijaci u ZAGREBU: Krenulo se hitovima “Volio BiH”, “USA”, “Himna generacije” i “Bubrezi”… (foto, video)

Bend Dubioza kolektiv održala je neočekivani mini koncert na Dolcu, glavnoj pijaci u Zagrebu, kako bi najavili svoj prvi koncert u Hrvatskoj poslije dvije i po godine…

ZAGREB: Hrvatska, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 09. 05. 2022… 00: 38… Dubioza kolektiv održala koncert na pijaci u ZAGREBU: Krenulo se hitovima “Volio BiH”, “USA”, “Himna generacije” i “Bubrezi”… (foto, video)

Zagrepčane je ovog subotnjeg podneva na pijaci Dolac dočekala 30-minutna svirka i hitovi “Volio BiH”, “USA”, “Himna generacije” i “Bubrezi”.

S kesama punik šargarepe, mladog luka i zelene salate u rukama, ljudi su igrali uz melodiju dobro poznatih stihova, čime je zvanično počeo ulazak u finalnu fazu pred početak održavanja prvog velikog hrvatskog festivala posle dvogodišnje pauze.

“Ljudi, ljudi, ovako, naš prvi, PRVI nastup u Hrvatskoj nakon dvije i po godine biće na Sea Star festivalu u Umagu. To ne smijete propustiti!”, poručila je Dubioza i žustro krenula u finale nastupa s velikim hitom “No Escape (From Balkans)”.

izvor N1

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

PIŠI PROPALO: Bankrotirala klinika u vlasništvu partnerice ANE Brnabić i brata DRITANA Abazovića…

Po kuloarima se pričalo i da se ukupan dug propale bolnice mjeri u milionima eura.…

9 minuta ago

Glumac EMIR Hadžihafizbegović: Nađite mi Bošnjaka, koji je ikada javno rekao da su Srbi genocidni narod, poliću se benzinom… (foto, video)

Slavni bosanskohercegovački glumac Emir Hadžihafizbegović u pismu Danasovoj novinarki Snežani Čongradin zahvaljuje se na kolumni…

2 sata ago

JOŠ MALO DA UŽIVAMO U SUNCU: Vrijeme koje se očekuje u narednih nekoliko dana je… (foto)

U srijedu naoblačenje s lokalnim pljuskovima, u četvrtak kiša... SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 28,…

3 sata ago

Ramo ISAK ZAPRIJETIO: “Ja ću uhapsiti MILORADA Dodika. Nije ovo 1992. godina, nema više JNA”… (foto, video)

RAMO Isak: „Banja Luka je bh. grad, moj grad. Banja Luka nije Dodikova!“ SARAJEVO: BiH,…

12 sati ago

This website uses cookies.