IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dubioza kolektiv održala koncert na pijaci u ZAGREBU: Krenulo se hitovima “Volio BiH”, “USA”, “Himna generacije” i “Bubrezi”… (foto, video)

Bend Dubioza kolektiv održala je neočekivani mini koncert na Dolcu, glavnoj pijaci u Zagrebu, kako bi najavili svoj prvi koncert u Hrvatskoj poslije dvije i po godine…

ZAGREB: Hrvatska, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 09. 05. 2022… 00: 38… Dubioza kolektiv održala koncert na pijaci u ZAGREBU: Krenulo se hitovima “Volio BiH”, “USA”, “Himna generacije” i “Bubrezi”… (foto, video)

Zagrepčane je ovog subotnjeg podneva na pijaci Dolac dočekala 30-minutna svirka i hitovi “Volio BiH”, “USA”, “Himna generacije” i “Bubrezi”.

S kesama punik šargarepe, mladog luka i zelene salate u rukama, ljudi su igrali uz melodiju dobro poznatih stihova, čime je zvanično počeo ulazak u finalnu fazu pred početak održavanja prvog velikog hrvatskog festivala posle dvogodišnje pauze.

Čitaj još:   MUFTIJA Otkrio uslov za učešće u formiranju vlade u Srbiji... (foto i video)

“Ljudi, ljudi, ovako, naš prvi, PRVI nastup u Hrvatskoj nakon dvije i po godine biće na Sea Star festivalu u Umagu. To ne smijete propustiti!”, poručila je Dubioza i žustro krenula u finale nastupa s velikim hitom “No Escape (From Balkans)”.

izvor N1

Hod po žici posljednjeg apostola… (foto)

U susret ovim tektonskim promjenama, na Balkanu se stvari komplikuju. Read more

VIC DANA: UŽAS- Pitali Zokija Milanovića koji mu je najdraži ŠPORT, pa on sve pojasnio… (foto)

VOLIM London, kišu i još ponešto... ZAGREB: Svijet, Zanimljivosti, Sport, Read more