IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MOSKVA- Vladimir Putin za vrijeme parade: Pokrivao se ćebetom, kakvo je zdravstveno stanje predsjednika Rusije? (foto, video)

Ruski lider je primijećen kako se grije sa teškim pokrivačem dok je nadgledao ogromnu paradu vojne moći…

MOSKVA: Svijet, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 19. 05. 2022… 12: 38… MOSKVA- Vladimir Putin za vrijeme parade: Pokrivao se ćebetom, kakvo je zdravstveno stanje predsjednika Rusije? (foto, video)

Vladimir Putin izazvao je više glasina o svom lošem zdravlju nakon što je viđen kako kašlje na paradi povodom Dana pobjede u Rusiji sa ćebetom prebačenim preko nogu. Ruski lider je primijećen kako se grije sa teškim pokrivačem dok je nadgledao ogromnu paradu vojne moći svoje zemlje kako bi obilježio dan kada je Rusija efektivno privela kraju Drugi svjetski rat.

Iako je jutros u Moskvi bilo malo prohladno, temperatura je iznosila devet stepeni Celzijusovih, niko od visokih zvaničnika Kremlja koji su posmatrali prošlost nije osjetio potrebu za ćebetom, što je dodatno povećalo zainetersovanost javnosti da bi zdravlje ruskog lidera moglo biti narušeno.

Jedan korisnik na Twitteru je prokomentarisao pokrivač tvitujući: “Predsjednik Vladimir Putin odbacuje svoju deku od ruske vune da bi muški koračao u nepoznato”.

Čitaj još:   PRSTEN PROTIV HRKANJA: Može da pomogne, procijenite i sami...

Dok se drugi našalio da je “Putin ukrao deku od veterana” nakon što je primijetio da ga nekolicina ima.

Ruski lider je primijećen kako se grije sa teškim pokrivačem, dok je posmatrao paradu. Uprkos svom kašlju i prekrivaču, predsjednik je izgledao dobrog zdravlja tokom svog govora i dok se družio sa zvaničnicima i gledaocima.

Međutim, bilo je izvještaja da je Putin bio na liječenju i od raka i od Parkinsonove bolesti, čak i prije nego što je započeo napad na Ukrajinu.

Čini se da je loš napredak njegove invazije dodatno utjecao na njegovo zdravlje.

Na televizijskom sastanku 21. aprila, “naduti” vođa, koji je sjedio za stolom i razgovarao o invaziji sa svojim ministrom odbrane Sergejem Šojguom, izgledalo je kao da čvrsto hvata ugao svog stola u očiglednom pokušaju da sakrije drhtavu ruku, piše mirror.co.uk.

izvor agencije

PEN centar pisao Đukanoviću, Abazoviću i Vlaović: Ideolozi velikosrpstva pokušavaju izvršiti smrtnu presudu nad crnogorskom nacijom! (foto)

Crnogorski PEN centar poslao je otvoreno pismo predśedniku Crne Gore Read more

Čitaj još:   MALČANSKI BERBERIN PRIZNAO:"Silovao sam Moniku, životinjski sam navalio na nju"... (foto)
Hod po žici posljednjeg apostola… (foto)

U susret ovim tektonskim promjenama, na Balkanu se stvari komplikuju. Read more

PROGNOZA KOJOJ SE NISMO NADALI: Objavljena vremenska procjena za naredne dvije nedelje… (foto)

Federalni hidrometeorološki zavod objavio je izglede vremena za period od Read more