IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS: Klicanjem RUSKOJ AGRESIJI na Dan pobjede, OBRUKANA CRNA GORA… (video)

Demokratska partija socijalista zahtijeva od nadležnih da utvrde ko je pod parolom proslave Dana pobjede nad fašizmom, organizovao na javnom prostoru u Danilovgradu nacionalistički pir, na kojem se klicalo ruskoj agresiji na Ukrajinu i Kosovu kao srpskoj zemlji, saopšteno je iz Komisije za bezbjednost i odbranu ove partije. 

Kako navode, već poznata ikonografija, uz strane zastave, nacionalističke usklike i vrijeđanje američkog predsjednika, nije nikakva proslava već brukanje Crne Gore. 

„Takvo divljanje po ulicama predstavlja zloupotrebu demokratije, prava građana na okupljanje, i sramni pokušaj da se ubijanje nedužnih građana Ukrajine, prikaže kao herojski čin Rusije. 

Svaka relativizacija i zanemarivanje, ovakvih i sličnih pojava, poput propagandnih punktova ruske agresije koji niču u internet prostoru Crne Gore, ili činjenice da u našoj državi postoje kriminalni nacionalistički krugovi koji su spremni da pale gradove po Crnoj Gori, predstavlja ozbiljnu neodgovornost države“, istakli su u saopštenju. 

Čitaj još:   TUGA TRAJE 26 GODINA, Masakr na Markalama: Na današnji dan agresorska granata ubila je 68, a ranila 144 Sarajlija... (foto)

izvor: analitika.me

BIHAĆ: Hamdija Abdić Tigar oslobođen optužbi za ubistvo… (foto, video)

Hamdija Abdić Tigar, komandant 502. brigade Armije Republike Bosne i Read more

ŠOK U NOVOM PAZARU: Pojavila se navodno treća supruga MUFTIJE Zukorlića…

Srbijanski tabloidi objavili su tvrdnje da je potpredsjednik Skupštine Srbije, Read more