IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HIT I LAVINA REAKCIJA: Bosanac okrenuo jagnje u dvorištu, Švajcarac uzrujan gasio “jagnje na ražnju” protiv požarnim aparatom… (foto, video)

Snimka objavljena na Facebook stranici, na kojoj Švajcarac napada Bosanca…

LOZANA: Svijet, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 12. 05. 2022… 19: 38… HIT I LAVINA REAKCIJA: Bosanac okrenuo jagnje u dvorištu, Švajcarac uzrujan gasio “jagnje na ražnju” protiv požarnim aparatom… (foto, video)

Snimka objavljena na Facebook stranici posvećenoj ljudima iz BiH koji žive u Švajcarskoj, a na kojoj navodno Švajcarac napada Bosanca jer peče jagnje u dvorištu, izazvala je lavinu reakcija na društvenim mrežama.

Muškarac koji se zove Dean i sudeći prema komentarima je porijeklom iz BiH, okretao je jagnje na ražnju u dvorištu, kada mu se počeo približavati bijesni Švajcarac koji je nosio neku vrstu oruđa i protiv požarni aparat u rukama.

“Znaš da je to zabranjeno. Jugoslaven”, vikao je Švajcarac, a Dean je odmah pozvao policiju

Čitaj još:   Milenko PEROVIĆ: Domovina CRNA GORA je u opasnosti! (foto, video)

Dok je on objašnjavao policajcima gdje trebaju doći, Švajcarac je aktivirao protiv požarni aparat i istresao ga na jagnje.

Gospođa s balkona je sve snimila i o tome obavijestila Deana.”Napad na čast i ražanj”, stoji u opisu videa koji je osvanuo na Fejsu i pokupio preko hiljadu komentara. Autor:radiotitograd.me

izvor agencije

 

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more