IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS: Nastaviti zaustavljenu rekonstrukciju puteva u Pljevljima… (foto)

U Pljevljima stali svi važniji infrastrukturni projekti izuzev onih koji su bili pri samom kraju realizacije i nijesu direktno zavisili od njih, poručio je pljevaljski DPS.

PLJEVLJA: Crna Gora, Ekonomija, vijesti, petak, 13. 05. 2022… 12: 28… DPS: Nastaviti zaustavljenu rekonstrukciju puteva u Pljevljima… (foto)

Posebno je, kako kažu, zabrinjavajuće stanje prilikom realizacije rekonstrukcije tri veoma značajna putna pravca koji povezuju taj grad sa susjednim opštinama i državama.

“Umjesto da imamo nastavak radova puta prema Metaljci, da je završen putni pravac Pljevlja– Mihajlovica, da prema Bijelom Polju putujemo kraćim i kvalitetnim putem, te da su otvoreni radovi na rekonstrukciji drugih regionalnih i magistralnih puteva, mi danas imamo stanje koje je gotovo isto kao na dan kada je navodna “ekspertska vlada” preuzela vlast”, navodi DPS: 

Čitaj još:   DANAS Crna Gora slavi Dan državnosti...

Posebno je zanimljivo, dodaju, gotovo politički mazohistički da su za ovako stanje krivci oni koji kritikuju lokalnu upravu koja svake godine asfaltira desetak kilometara seoskih puteva i to bez ikakve pomoći prethodne vlasti. 

“Na osnovu svega, pozivamo sadašnju Vladu da brzo, sa izvođačima radova i svim zainteresovanim stranama, krene u nastavak rekonstrukcije na navedenim putnim pravcima jer bi dalje odugovlačenje ovih projekata imalo dalekosežne posljedice za cijelu opštinu Pljevlja”, zaključuju u saopštenju…

BONUS VIDEO: Rekonstrukcija puta ( Pljevlja – Metaljka )

izvor analitika.me 

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more