IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠOK U JUTARNJEM TV PROGRAMU: Vedrana Rudan javno ponizila Aleksandara Vučića… (foto, video)

Voditelji su se kiselo nasmijali, izgledalo je kao da im je neprijatno, ali nisu mogli da se ne slože s konstatacijom književnice…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Sport, petak, 13. 05. 2022… 10: 28… ŠOK U JUTARNJEM TV PROGRAMU: Vedrana Rudan javno ponizila Aleksandara Vučića… (foto, video)

Vedrana Rudan, jedna od najomiljenijih spisateljica u regionu, gostovala je u jutarnjem programu Novo Jutro na TV Pink. Književnica je svoje gostovanje započela nakon obraćanja predsjednika Srbije Aleksandra Vučića sa Sajma automobila, te je morala “malo” da pričeka.

„Kada ona nešto kaže to se danima prepričava, njeno mišljenje je veoma direktno“, predstavila je svoju gošću voditeljka Novog jutra.

Vedrana Rudan je i ovog puta ispunila očekivanja i opravdala predstavljanje, te je odmah izrazila „nezadovoljstvo“ zbog čekanja, kako bi Vučić završio svoj govor.

Čitaj još:   Vučić sprema vojsku i protiv koga će tačno ratovati: OD JESENI OBAVEZNI VOJNI ROK U SRBIJI... (foto, video)

“Dobar dan, hvala na pozivu, drago mi je što smo ipak dočekali kraj govora Kim II Vučića. Kako je krenulo, mislila sam da neću stići na promociju u 18 sati uvečer. Ovaj put je bilo kratko, jedno 3 sata”, rekla je ironično književnica.

Voditelji su se kiselo nasmijali, izgledalo je kao da im je neprijatno, ali nisu mogli da se ne slože s konstatacijom književnice…

BONUS VIDEO: Dea i Sarapa – Vedrana Rudan – 12.05.2022.

izvor (SB)

VIC DANA: Pitao komšinicu da mu pozajmi auto, odgovor ga ostavio bez teksta… (foto)

Đuro upitao zgodnu komšinicu sa Dorćola: BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, petak, Read more

ŠOK- Mima KARADŽIĆ priznao: “VARAO SAM TURISTE KAO NEZREO MOMČIĆ”… (foto)

Milutin Mima Karadžić jedan je od naših najpoznatijih glumaca, a Read more